• New
Безжични очила с разширена реалност NIRAA Smart AR/Интерактивен Проектор Hololens с екран на дисплея на Телефона (Размер: C)

Безжични очила с разширена реалност NIRAA Smart AR/Интерактивен Проектор Hololens с екран на дисплея на Телефона (Размер:

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

? Реалистични визуални ефекти, звукови пейзажи и отлична производителност в комбинация осигуряват още по-голямо потапяне ? Разгледайте завладяващ свят на виртуалната реалност на 3 D насладете се на космически пътешествия, скачане с парашут, сърф, нестабилност и много други. ? Да се отърва от скука в пътуване, увеличете ергономичност на работата, ще подобри качеството на домашните забавления. ? Хардуерно осигуряване на високо ниво, като се вземат предвид всяка стъпка, благодарение на сверхбыстрому на един процесор и дисплей с си ултра разделителна способност. ? Присъстват на живо събитието с приятели и семейството, търсете нови симулатори или присъединете се към мисиите с други духовно приключение в изключително социалното пространство и мултиплейър сцена. ? Реалистични визуални ефекти, звукови пейзажи и отлична производителност в комбинация осигуряват още по-голямо потапяне. ? Разгледайте завладяващ свят на виртуалната реалност на 3 D насладете се на космически пътешествия, скачане с парашут, сърф, нестабилност и много други. ? Да се отърва от скука в пътуване, увеличете ергономичност на работата, ще подобри качеството на домашните забавления. ? Хардуерно осигуряване на високо ниво, като се вземат предвид всяка стъпка, благодарение на сверхбыстрому на един процесор и дисплей с си ултра разделителна способност. ? Присъстват на живо събитието с приятели и семейството, търсете нови симулатори или присъединете се към мисиите с други духовно приключение в изключително социалното пространство и мултиплейър сцена.Технически характеристикидисплейдисплейси-OLEDРАЗМЕР 0,49 инча * Резолюция 2 Ratio16 : 91920* 1080 RGB Single Eye3840* 1080 RGB Binocular eyeinterfacemipiluminance1800 60 Hz Честота на кадрите Макс 90 Гцоптикооптическое решение за птици с диоптрией 43 ° 0 ~-5 DIPD63.5 Защита от прах ip6x speaker2 Бутон на високоговорителите 4 бутона сензор и входно-изходни /жироскоп/акселерометър/чувствителен към разстоянието/Тип безжичен Wi-Fi 6кабель Длина1,1 m plug вес63 гразмер * Д * В * Дебелина на 177*159*48* 12 мм, Цвят бял или черныйоем/odm Можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини