• New
[3+3] Комплект за Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 мм Защитен калъф за екрана, JZK Твърд Защитен калъф за КОМПЮТЪР + Защитно фолио от закалено Стъкло за Galaxy Watch 5 Pro, Мъжки, Черен + Синьо + В?

[3+3] Комплект за Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 мм Защитен калъф за екрана, JZK Твърд Защитен калъф за КОМПЮТЪР + Защитно

Оценка на продукта:
BGN 3.46

Сума
В магазина

【Съвместима модел 】 : Съвместим само със Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 мм (2022) Моля, изберете правилния размер, от който се нуждаете 【Дизайн на бронята + втвърдени филм 】 : Съвместим с дизайн на комплект Samsung Galaxy watch 5 Pro 45 мм калъф + защитно фолио от закалено стъкло.Можете да използвате защитен филм от закалено стъкло за защита на екрана вашите часа.Добавя рамка, за да се предпази напълно от вашите смарт часовници. 【Характеристики на продукта】 : Водоустойчив, Липса на проблеми с влага,Не се притеснявайте за запотевании или влага на екрана, причинени после след тренировка, или за разликата на температурите след завръщането си от улицата. 【Висока чувствителност на докосване】 : защитен слой от закалено стъкло с висока прозрачност осигурява оригинално ясно качество на изображението и висока скорост на реакция.Ультратонкая дизайнерска капачка, висококачествено усещане за допир, с нищо не е по-различен, но с по-голяма защита. 【Предпоставка включва 】 : 3 * Защитен калъф-броня + 3 * Защитен слой от закалено стъкло за Samsung galaxy watch 5 Pro 45 мм. 【Съвместима модел 】 : Съвместим само със Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 мм (2022) Моля, изберете правилния размер, от който се нуждаете. 【Дизайн на бронята + втвърдени филм 】 : Съвместим с дизайн на комплект Samsung Galaxy watch 5 Pro 45 мм калъф + защитно фолио от закалено стъкло.Можете да използвате защитен филм от закалено стъкло за защита на екрана вашите часа.Добавя рамка, за да се предпази напълно от вашите смарт часовници. 【Характеристики на продукта】 : Водоустойчив, Липса на проблеми с влага,Не се притеснявайте за запотевании или влага на екрана, причинени после след тренировка, или за разликата на температурите след завръщането си от улицата. 【Висока чувствителност на докосване】 : защитен слой от закалено стъкло с висока прозрачност осигурява оригинално ясно качество на изображението и висока скорост на реакция.Ультратонкая дизайнерска капачка, висококачествено усещане за допир, с нищо не е по-различен, но с по-голяма защита.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини