• New
Смяна на зарядно кабел SENGKOB за Google Pixel Watch, Черен Кабел на зарядното устройство, USB-C за Google Pixel Watch (1 м / 3,3 фута)

Смяна на зарядно кабел SENGKOB за Google Pixel Watch, Черен Кабел на зарядното устройство, USB-C за Google Pixel Watch (1

Оценка на продукта:
BGN 2.80

Сума
В магазина

【Съвместимост】 Кабел за зареждане Google Pixel Watch USB порт за зареждане на преносимото кабел за зареждане (Забележка : на дисплея на зареждане не се показва, когато зареждане на батерията часа надвишава 20%, но обикновено той се зарежда за каишка за часовник, пълно зареждане трае около 90 минути) 【Безопасно зареждане】 Вграден регулатор на напрежение и PTC по време на зареждане предпазва часовника от увреждане. 【Здрав】 с помощта на висококачествения материал ABS + TPE и медна жица, за осигуряване на стабилен пренос на ток, при продължителна употреба не е лесно да се счупят. 【Съхранение】 Лесно да се съхранява, зарядно устройство тънък и малък. 【Силен магнит】 Силен магнетизъм, се зарежда веднага след контакт може да бъде свързан към КОМПЮТЪР, зарядно устройство главичката, лаптоп и друг интерфейс захранване USB-C. 【Съвместимост】 Кабел за зареждане Google Pixel Watch USB порт за зареждане на преносимото кабел за зареждане (Забележка : на дисплея на зареждане не се показва, когато зареждане на батерията часа надвишава 20%, но обикновено той се зарежда за каишка за часовник, пълно зареждане трае около 90 минути). 【Безопасно зареждане】 Вграден регулатор на напрежение и PTC по време на зареждане предпазва часовника от увреждане. 【Здрав】 с помощта на висококачествения материал ABS + TPE и медна жица, за осигуряване на стабилен пренос на ток, при продължителна употреба не е лесно да се счупят. 【Съхранение】 Лесно да се съхранява, зарядно устройство тънък и малък. 【Силен магнит】 Силен магнетизъм, се зарежда веднага след контакт може да бъде свързан към КОМПЮТЪР, зарядно устройство главичката, лаптоп и друг интерфейс захранване USB-C. Тип зарядно USB кабел-C Зарядно устройство за часа на Google Pixel Забележка : Кабел за зарядно устройство за часа, в комплект не е включена Характеристики часа : 100% чисто нов и високо качество на Технологията за бързо зареждане.Добра защита от смущения.Ниска работна температура и по-дълъг експлоатационен живот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини