• New
Ламшоу е Съвместимо с защитно фолио за умни часа BrilliantHouse GTS2, [3 опаковки] Прозрачен филм от TPU с пълно покритие, съвместимо с фитнес тракера BrilliantHouse GTS2 с диагонал 1,69 и?

Ламшоу е Съвместимо с защитно фолио за умни часа BrilliantHouse GTS2, [3 опаковки] Прозрачен филм от TPU с пълно покритие,

Оценка на продукта:
BGN 5.86

Сума
В магазина

[3 D пълно покритие на] : Тази защитно фолио за екрана е съвместима с фитнес тракера Brilliant-House GTS2 с диагонал 1,69 инча [Чувствителност към прикосновениям и яснота на изображението във формат HD] : Защитно фолио плътно прилепнала към границите, чувствителност на екрана не се намалява, като се гарантира 100% гладко усещане за допир.Тази защитно фолио за екрана, достигшая ниво оптична прозрачност, осигурява най-високо качество на изображението за вашия фитнес тракер Brilliant-House GTS2 с диагонал 1,69 инча. [Защита] : Защитно фолио за екрана с пълно покритие лесен за инсталиране и не съдържа въздушни мехурчета. Тя осигурява надеждна защита на вашия фитнес тракер Brilliant-House GTS2 1,69 см от край до край, като същевременно осигуряват пълна защита на вашите умни часа от падане, драскотини и порязвания. [Лесна инсталация] : Моля, леко натиснете върху него, за да изтръгне целия въздух, докато защитното фолио не ще бъде идеално прилепва плътно към всичко градуирана набиране часа.И тази защитно фолио за екрана с пълно покритие не е лесно да се оттегли, ако вие не махнете я.Пратката включва в себе си 3 опаковки смарт часа с пълно покритие на 3 D-защитно фолио за екрана. Забележка : Фитнес тракер Brilliant-House GTS2 1,69 инча. [3 D пълно покритие на] : Тази защитно фолио за екрана е съвместима с фитнес тракера Brilliant-House GTS2 с диагонал 1,69 инча. [Чувствителност към прикосновениям и яснота на изображението във формат HD] : Защитно фолио плътно прилепнала към границите, чувствителност на екрана не се намалява, като се гарантира 100% гладко усещане за допир.Тази защитно фолио за екрана, достигшая ниво оптична прозрачност, осигурява най-високо качество на изображението за вашия фитнес тракер Brilliant-House GTS2 с диагонал 1,69 инча. [Защита] : Защитно фолио за екрана с пълно покритие лесен за инсталиране и не съдържа въздушни мехурчета. Тя осигурява надеждна защита на вашия фитнес тракер Brilliant-House GTS2 1,69 см от край до край, като същевременно осигуряват пълна защита на вашите умни часа от падане, драскотини и порязвания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини