• New
поставка за зареждане elago MS3, съвместима със зарядно устройство MagSafe, Здрава Алуминиева поставка за мобилен телефон, съвместима с модели iPhone 14,13,12 (кабел в комплекта ?

поставка за зареждане elago MS3, съвместима със зарядно устройство MagSafe, Здрава Алуминиева поставка за мобилен телефон,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

✅ELAGO ПРОПРАВЯ ПЪТ ДО появата на нови аксесоари, съвместими с Mag Safe!Един от първите модели, създадени ОТ НУЛАТА, стана поставка MS3 - ИДЕАЛНОТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВАШИЯ работен плот, на нощното шкафче Или на БАРИЕРАТА!Отличен за лична употреба или като подарък на всеки потребител на мобилен телефон, съвместим с Mag Safe ✅СЛЕД ПРОСТА ПРОЦЕСА на ИНСТАЛАЦИЯ MS3 свързва вашият мобилен телефон, съвместим с Mag Safe, и зарежда от него.MS3 е проектиран по такъв начин, че да бъде възможно най-ЕФЕКТИВНИ, което ви позволява да използвате Face Time и други обичайни функции на телефона по време на зареждане. ✅ПРИ изграждането на щанда СА ИЗПОЛЗВАНИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ.АНОДИЗИРАН, НЕ ПОДВЕРГНУТЫЙ ВТОРИЧНА ОБРАБОТКА на АЛУМИНИЙ и ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СИЛИКОН създават ХАРМОНИЧНО съчетание, което помага за предпазване на вашето устройство и повърхността, върху която се основава поставка, от увреждане. ✅ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА всеки потребител на мобилни телефони, съвместими с Mag Safe!Отличен подарък за рожден ден на любимия и подаръци през празничния сезон – особено на Коледа и други празници! ОТКАЗ от ОТГОВОРНОСТ : За правилното използване на влакчета на вашия телефон трябва да бъде калъф, съвместим с Mag Safe, с вградени магнити в корпуса или без своята практика като цяло. ✅elago - това е ПРЕДИ ВСИЧКО ДИЗАЙНЕРСКА КОМПАНИЯ.Нашето мото - ЛЕСНО, ИЗТЪНЧЕНОСТ, защото ние създаваме ПОЛЕЗНИ И красиви продукти!НИЕ ВИНАГИ СЪЗДАВАМЕ продукти, които ИЗПОЛЗВАМЕ за СЕБЕ си, така че ние знаем, ЧЕ ВИ харесва!. ✅ELAGO ПРОПРАВЯ ПЪТ ДО появата на нови аксесоари, съвместими с Mag Safe!Един от първите модели, създадени ОТ НУЛАТА, стана поставка MS3 - ИДЕАЛНОТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВАШИЯ работен плот, на нощното шкафче Или на БАРИЕРАТА!Отличен за лична употреба или като подарък на всеки потребител на мобилен телефон, съвместим с Mag Safe. ✅СЛЕД ПРОСТА ПРОЦЕСА на ИНСТАЛАЦИЯ MS3 свързва вашият мобилен телефон, съвместим с Mag Safe, и зарежда от него.MS3 е проектиран по такъв начин, че да бъде възможно най-ЕФЕКТИВНИ, което ви позволява да използвате Face Time и други обичайни функции на телефона по време на зареждане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини