• New
12'Экранная лупа за мобилен телефон, на екрана на проектора с увеличителем за мобилен телефон, на екрана за филми и клипове. Лесен за употреба и съвместим с всички те?

12'Экранная лупа за мобилен телефон, на екрана на проектора с увеличителем за мобилен телефон, на екрана за филми и клипове.

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Лупа за екрана на мобилен телефон 】 : 12 "под Лупа за екрана на мобилен телефон, увеличете екрана на телефона 2-3 пътиДизайн с извита повърхност напълно съответства на извивката на човешкото око, което може да намали зрителна умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран.Добър компаньон за мобилни телефони!. 【Силиконова подплата и нескользящий дизайн】 : Притежателя на телефона е снабден силикон, за да се предотврати приплъзване на телефона.Можете да освободи ръцете си, добър спътник за мобилни телефони!Под лупа ще намали резолюцията, така че е препоръчително да го използвате в условия на слаба осветеност, най-доброто разстояние за преглед - 1,5 м. 【Перфектното качество на гледане】 : Екранна лупа мобилен телефон увеличава размера на екрана проектор.Можете да гледате любимите си филми сам или с няколко души, че ще се подобри качеството на гледане и ще добави по-забавно!. 【Лек и преносим】 : Усилвател на екрана е изпълнен в сгъваем дизайн, лек и преносим.И поддържа всички смартфони, като i Phone XS Max / XR / X / 8 / 8 Plus /7 / 7 Plus / 6 S и т. Можете да го използвате у дома, а също така той е подходящ за офис, за къмпинг, за пътуване, бизнес пътуване и т. 【Идеален избор за подарък】 : Лупа с извит екран за мобилен телефон, лесна за употреба.Можете да го дари своето семейство и приятели, за да им помогне да се оттегли зрителна умора.Това е перфектният избор за подарък.Лупа на екрана на мобилен телефон може не само да увеличи екрана на мобилен телефон, но и за намаляване на визуална умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран.В същото време голям екран позволява да гледате любимите си филми или клипове със семейството и приятелите си.Лек, компактен и удобен за переноске.Можете да го използвате не само вътрешен, но и в пътуване.Добавете повече забавление в живота си!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини