• New
Кола за телефон с поддръжка на 1260 градуса, притежател на телефон в централната конзола, Универсален държач за смартфон с GPS-навигация (Цвят: сив, размер: 11 * 15 см)

Кола за телефон с поддръжка на 1260 градуса, притежател на телефон в централната конзола, Универсален държач за смартфон с

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

-ръчно операцияПодходяща за мобилни телефони с диагонал 3-7 см.С паркинг номер знак, може да бъде скрит и открит във всеки дизайн (само за ъпгрейди).Благодарение на неподвижни полагане той няма да навреди на автомобил и мобилен телефон. въртене на 360 °, лесно се превръщат желания от вас ъгъл на гледане.Място на инсталиране : може да се монтира на арматурното табло, огледало за обратно виждане и солнцезащитном козирка (топло напомняне : този държач за мобилен телефон можете да използвате у дома). -ръчно операция.Подходяща за мобилни телефони с диагонал 3-7 см.С паркинг номер знак, може да бъде скрит и открит във всеки дизайн (само за ъпгрейди).Благодарение на неподвижни полагане той няма да навреди на автомобил и мобилен телефон. въртене на 360 °, лесно се превръщат желания от вас ъгъл на гледане.Място на инсталиране : може да се монтира на арматурното табло, огледало за обратно виждане и солнцезащитном козирка (топло напомняне : този държач за мобилен телефон можете да използвате у дома). -ръчно операция.Подходяща за мобилни телефони с диагонал 3-7 см.С паркинг номер знак, може да бъде скрит и открит във всеки дизайн (само за ъпгрейди).С неплъзгащи подплата, това няма да навреди на автомобил и мобилен телефон. въртене на 360 °, лесно се превръщат ъгъл на видимост, който искате.Място на инсталиране : може да се монтира на арматурното табло, огледало за обратно виждане и солнцезащитном козирка (топло напомняне : този държач за мобилен телефон можете да използвате у дома).Име на продукта : Многофункционален държач за мобилен телефон Размер на продукта : 8 × 11 × 15 см Материал на продукта : ABS и оборудване за малък размер, ниско тегло, лесни за переноске и монтаж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини