• New
Селфи-Стик COTOLi, Мини-Селфи Стик за Мобилен телефон за iPhone 11/11 Pro/XS Max/ XR/XS/X/8/7/ смартфони 6s/6 Plus, Samsung, Huawei (черен)

Селфи-Стик COTOLi, Мини-Селфи Стик за Мобилен телефон за iPhone 11/11 Pro/XS Max/ XR/XS/X/8/7/ смартфони 6s/6 Plus, Samsung,

Оценка на продукта:
BGN 25.90

Сума
В магазина

【Уникална форма на】 : Селфи-нож е изработена от ABS-материал, лек и устойчив на корозия, работете ефективно предотвратява подхлъзване и приятна на допир, благодарение на уникалната си форма 【Висока регулиране на】 : Селфи-стик е напреднала до 67 см (26 см), притежателят на телефона се регулира на 180 градуса, което ви позволява произволно променят ъгъла на снимане. 【Не пада】 : Скоба е подходяща за всички мобилни телефони с ширина по-малко от 9 см (3,5 инча) и U-образна скоба прави селфи-стик е по-компактен и миниатюрни, може здраво да задържи вашия телефон и да предотврати неочакван спад. 【Супер лек И удобен, в переноске】 компактен дизайн позволява да го носите със себе си, той тежи само 3,7 унции и намали само до 6,5 инча, можете да го сложите в джоба или други малки чанти.Всеки път, когато искате да уловим прекрасен момент, той винаги има.НЕ е необходимо да се зарежда преди да се използва : WIRED - просто включете конектора към конектора за слушалки на вашия телефон и можете веднага да правите селфи. 【Уникална форма на】 : Селфи-нож е изработена от ABS-материал, лек и устойчив на корозия, работете ефективно предотвратява подхлъзване и приятна на допир, благодарение на уникалната си форма. 【Висока регулиране на】 : Селфи-стик е напреднала до 67 см (26 см), притежателят на телефона се регулира на 180 градуса, което ви позволява произволно променят ъгъла на снимане. 【Не пада】 : Скоба е подходяща за всички мобилни телефони с ширина по-малко от 9 см (3,5 инча) и U-образна скоба прави селфи-стик е по-компактен и миниатюрни, може здраво да задържи вашия телефон и да предотврати неочакван спад. 【Супер лек И удобен, в переноске】 компактен дизайн позволява да го носите със себе си, той тежи само 3,7 унции и намали само до 6,5 инча, можете да го сложите в джоба или други малки чанти.Всеки път, когато искате да уловим прекрасен момент, той винаги има.НЕ е необходимо да се зарежда преди да се използва : WIRED - просто включете конектора към конектора за слушалки на вашия телефон и можете веднага да правите селфи.

Основни свойства

Net Weight:
120g Length

Избор на купувачи

Новини