• New
Gorphi е Предназначена за закрепване на телефона Tesla Титуляр за Арматурното табло Сгъване, Отточна тръба на шарнирна връзка Кола за 3 Tesla/Y/S/X Аксесоари Държач за мобиле?

Gorphi е Предназначена за закрепване на телефона Tesla Титуляр за Арматурното табло Сгъване, Отточна тръба на шарнирна връзка

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

1 x щипка за телефон Tesla 1 х комплект аксесоари. 2 х метални пластини. 1 x ръководство на потребителя.Изработен е от сплав.Изработена от висококачествена сплав, устойчив на надраскване. здрав и все още нов.Много гъвкав сферични 360 °, който гарантира липсата на смущения на вашето мнение.Поставете своя телефон под идеален ъгъл за по-лесно и по-безопасно шофиране.Прилагане на многоугловую навигация. въртене на 360 °, в долната част. въртене на 360 ° в горната част. пробив чрез традиционните поставки за телефони.В сгъваем дизайн спестява 90% от пространството и прави интериора на автомобила по-красив. 【Специално разработен за Tesla】Това е планина за телефон Tesla Model 3 Y, го може лесно да се инсталира навсякъде в колата.Като полезен аксесоар Tesla Model 3 / Y, той може да освободи ръцете си и направят шофирането е максимално комфортен.Сгъваема конструкция ви позволява лесно да го скрие, когато не е нужно да го видите. 【????? ???????? ???????? ?????】 Нашите проекти надвишават стандартите за сигурност.Това е планина за телефон tesla magsafe има вградени 5 магнити по-голям размер и сила N50. Това закопчалка за iphone tesla ще позволи на телефона да останат неподвижни по време на движение на най-неравни пътища.За определяне на magsafe представлява кольцевое затворено магнитно поле, което няма да пречат на сигнала за поддържане на навигация и се свържете с отворени. 【Нов дизайн】 В този автомобилен креплении Tesla iphone magsafe използва нова зъбни конструкция за надеждна фиксация закрепване на телефона, корона актуализира универсален топчета, долната част се върти на 360 градуса, отколкото при други по-стари продукти, има повече ъгли, максимално посоката на корекция може да достигне 720 градуса. 【Минимално скоба - идеалният партньор Tesla】 Съответствие материал : Целият магнитен притежателя на телефона е изработен от висококачествена алуминиева сплав, за да пасва на екрана на Tesla.Съответствие стил : Сгъваем дизайн и отлична магнитна сила идеално отговаря на проста и ефективна философия на Tesla.Съответствие с изискванията за безопасност : Конструкция на задното закрепване на екрана предоставя по-широка и сигурна преглед на зад волана.Като професионални аксесоари Tesla, ние ви предлагаме един лесен и уникален опит за шофиране!. ❤ Gorphi работи стабилно ❤ като отговорна компания с високи екологични и социални стандарти.Нашата цел е производството на висококачествени и удобно закрепване за автомобилни телефони за нашите клиенти, чрез създаване на прекрасни впечатления за всички, които обичат нашите стойки за кола телефони.Ние осигуряваме денонощно обслужване на клиенти.Ако имаме някакви проблеми с нашите автомобилен магнитен държач за телефон, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Специално разработен за Tesla】Това е планина за телефон Tesla Model 3 Y, го може лесно да се инсталира навсякъде в колата.Като полезен аксесоар Tesla Model 3 / Y, той може да освободи ръцете си и направят шофирането е максимално комфортен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини