• New
Калъф Samsung Galaxy A32 5G, DOOGE [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] модел от въглеродни влакна, Сверхпрочная Защитна Прозрачна Тънка делото с противоударным брон?

Калъф Samsung Galaxy A32 5G, DOOGE [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] модел от въглеродни влакна, Сверхпрочная

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

[Съвместим с] е разработен Специално за Samsung Galaxy A32 5 G [Не е подходящ за версия A32 4 G]Съвместим с безжична зареждане. [Ултра хибриден дизайн] Този твърд калъф е съвместим с лека броня от TPU, осигурява комфортен допир.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Това е защита от надраскване, издигнати край повишаване на екран и на обектива на камерата с повърхността, за да се избегне надраскване и повреди. [Тънък, лек дизайн] Въпреки гарантирана защита, ние придаваме на това чехлу тънък външен вид за удобство за носене и употреба.Точно като вроден партньор с вашия нов телефон. [Точни деколтета] Точни деколтета, чувствителни бутони за лесно нащупываются и се натискат, уголемени пристанища са подходящи за окабеляване.При всякакви проблеми с покупката, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.Специално е съвместим с Samsung Galaxy A32 5 G [не е подходящ за версия A32 4 G] Характеристики : 1. Здрав калъф изработен от висококачествен броня от TPU и двоен твърд корпус от КОМПЮТЪР, напълно предпазва вашия телефон от удари, наранявания, от прах и падения, благодарение на 4 тапицирана ъглова бамперам и выступающему броня за защита на камерата, този калъф е гарантирано издържа на удари и драскотини. Slim & Худышка - Това е за вас.Той е гъвкав за лесно извличане, тънък и не увеличава обема на вашия телефон, като същевременно осигурява известна защита.Страхотен изчистен калъф, вие дори не може да се каже, че на вашия телефон има покритие. Този твърд калъф с броня от TPU осигурява удобно докосване.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Това е защита от надраскване, пръстови отпечатъци и липса на деформации. Пълна защита на тялото - Осигуряване на пълна защита на тялото от падане, удари, неравностите, драскотини и замърсявания. Оригиналната специална текстура, не само ви позволява да използвате точно това, което трябва, но и лесно да държи в ръцете си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини