• New
Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR и Притежателя Контролери, работа на смени Накладки за лицеви панели от Стиропор от изкуствена кожа и Сензорни Контролери, Ст?

Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR и Притежателя Контролери, работа на смени Накладки за лицеви панели от Стиропор от

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Патентованият оригинален дизайн AMVR】 Поставка за зареждане на контролера AMVR, специално разработена за контролери Value Index handle с отлична формаТази зарядно устройство може не само да се съхранява на контролери, но и постоянно да ги поддържа попълнени.Външен вид подложки за насоки AMVR е изпълнен в уникален дизайн с шестигранным модел, модерен и атрактивен. 【Съхранявайте слушалките Valve Index чиста и защитена от пот 】 Патентован AMVR скоба за лична интерфейс на оригинален дизайн и накладка за вложката от пеноматериала от изкуствена кожа за да се запази чистотата на слушалки Valve Index и защита от изпотяване.Вече не е нужно да се притеснявате за това, за да споделя слушалки Valve Index със своите приятели. 【Стабилна базова поставка】 Тегло основание vr-скоба увеличи на 100 г, в сравнение със стария модел, и той изглежда по-дебел.По-тежка vr-слушалка ще бъде по-стабилен, когато е оборудван и не ще наведе. 【Лесна употреба】 Той е лесен за инсталиране и демонтирането.Поставете адаптера type-c порт за зареждане на контролера Value Index и да зададете контролери на поставка за зареждане.Можете да заредите дръжки и удобно да ги ползват по всяко време.В долната част на зарядно устройство index има няколко силиконови нескользящих накладки, така че не е нужно да се притеснявате за скольжении.- Малко тегло, можете да го използвате у дома, в офиса или пътуване. 【Че можете да получите!】 1 бр. зарядно устройство AMVR + 1 бр. поставка за дисплея + 1 комплект своята практика за лице от изкуствена кожа.С гаранция на продукта на 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти 24/7.Моля, обърнете внимание : Слушалките Valve Index, контролери и адаптер за зареждане и не са включени в комплекта за доставка на даден продукт!.Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR титуляр и контролери за станция закрепване на виртуална реалност Steam, Valve Index.Скоба за лична интерфейс AMVR и замяна тампон за лице от стиропор от изкуствена кожа, хастар за носа със защита от течове и защитна капачка за обектива, удобен комплект за слушалки Valve Index.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини