• New
Автомобилна поставка за Чаши Планина За телефон, Регулируема, Автомобилна поставка за Чаши, Поставка за смартфон Кола планина с дълга Гъвкава маточната е Съвмести?

Автомобилна поставка за Чаши Планина За телефон, Регулируема, Автомобилна поставка за Чаши, Поставка за смартфон

Оценка на продукта:
BGN 11.73

Сума
В магазина

【регулируеми и красив】 Притежател на чаша за телефон, въз основа на естетиката и оптимално визуален дизайн, ви предоставя най-удобното пътуванеТой е оборудван свободна вертикална телескопична врата, която може да се завърта на 360 °, така че можете да изберете желаното от вас положение на притежателя за чашечного телефон.Говорите ли пътувате, слушате музика или заряжаете телефон, това може да се осигури безопасно шофиране (актуализация). 【Лесна инсталация】 Регулируема кола за мобилния телефон може да бъде надеждно фиксиране на подстаканнике.Основата на автомобилния притежателя на телефон могат лесно да бъдат коригирани от 2,5 см до максимален диаметър 3,9 инча.Съобщение на устройството с едно натискане на бутон, за да лесно да се приложи и демонтиране на вашето мобилно устройство, това е най-сигурният вариант е да го дарят на някой, който ви е скъп. 【Издръжлив, стабилен и издръжлив】 Изработен от регулираните тежки основания и пластмаса, на притежателя на телефона, сигурно заключва във вашия подстаканнике.Титуляр има по-голяма дълбочина и по-дълга ръкохватката, така че той може сигурно да задържи на вашия телефон, не е нужно да се притеснявате за това, че телефонът ще се движат по време на движение. 【Широка съвместимост】 Кола за телефон е съвместим с мобилни телефони и устройства, с ширина от 2.1 до 4,05 инча (като по-дебелите калъфи за телефони, gps навигатори и др).Подходящ за i Phone XR/XS Max/XS/X/8/8 Plus/7 Plus, Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S9/S8 Edge/ Note 9, телефони на LG, Google, Sony, Huawei и др 【Гаранция 360 дни】 Ние много се гордеем с качеството на произведената от нас продукти. кола за телефон ви предлага целия навременно обслужване на клиентите. за всички поръчки, за да може да се провери годността на нашия продукт.Моля, уверете се, че това е вашият избор!.Уникално дизайнерско вдъхновение го отличава, е чудесен празничен подарък за семейството и приятелите.Закопчалка за телефон на чашата може да се инсталира директно в чашата на вашия автомобил, няма да навреди на арматурното табло / предното стъкло, не блокира преглед на водача, осигурява по-безопасно шофиране, независимо от това, говорите ли сте се насочили, слушате музика или заряжаетесь.

Основни свойства

Избор на купувачи

Американски Флаг права Линия Сгъваем Настолен Държач за Мобилен Телефон, Преносим Регулируема Поставка за Пътни Настолни Аксесоари

BGN 1.33

Материал : Този забавен сгъваем държач за мобилен телефон, изработен от пластмаса, може да се сгъва в мин

Новини