• New
Дизайнерски Калъф-броня Lulumi с каишка за телефон, Съвместим с VIVO Plus V7/Y79/Y73, стойка за телефон, Антидетонационный Гума за Жени, Водоустойчиви Cartoony Притежателя, Каишка ?

Дизайнерски Калъф-броня Lulumi с каишка за телефон, Съвместим с VIVO Plus V7/Y79/Y73, стойка за телефон, Антидетонационный

Оценка на продукта:
BGN 42.25

Сума
В магазина

[Функционален притежател на гривна] - Гъвкава гривна може лесно да стане притежател на мобилен телефон [Двойни въжета в пакет] - В комплект с калъф отива подвижни сменящи се ремък, каишка за китката и пръстен за палеца.С други думи, с един дълъг и един кратък въжета. [Най-добър дизайн] - 100% от изцяло нов, изработен от екологично чисти материали.Ние анализираме и да изберем най-добрите проекти на нашите студия за нашите Клиенти. [Защитен] -Мек TPU и пълна седалките с всички бутони осигуряват допълнителна защита.Отвор на камерата, което действа от 1,0 мм, която предпазва обектива от надраскване. [Прилепнала] - Всяка уплътнение и капачка бутони са идеални (за слушалки, микрофон и т.Плътно монтиране на телефона създава оригинално усещане за допир.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини