• New
SOLUSTRE За Определяне на 5шт Навигация Усвояването на Авто отдушник на Автомобила Въздушно Определяне на Телефон Скоба За мобилен телефон, Поставка за Чаша Кола За Мо?

SOLUSTRE За Определяне на 5шт Навигация Усвояването на Авто отдушник на Автомобила Въздушно Определяне на Телефон Скоба За

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Притежател на мобилен телефон за кола - изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобствоКола за мобилен телефон-Приложимо обзавеждане : подходящ за мобилен телефон ширина 5-9 см/навигатор и друго оборудване.Титуляр - Идва с поставка за присоске и скоба за воздухоотвода, което осигурява по-голяма гъвкавост определянето на вашия телефон.Кола за мобилния си телефон, за телефон - Панел скоба изработена от висококачествен материал, който е противоизносным i. Определяне на автомобилния телефон - Индивидуален дизайн : лесен преглед, по-безопасно шофиране, навигацията е по мобилен телефон, гъвкавост.Списък на пакетите 5 x поставка за телефон в присоске 5 x скоба за вентилационни отвори Характеристики -Размер : 16,00 X11,00 X7,00 см, 9,20 X6,10 X6,00 см / 6,29 X4,32 X2,75 инча, 3,62 X2,40 X2 скоба за телефон. -Материал : ABS, силикон, обков, кола за мобилен телефон - Гъвкаво уплътнение на затягане слайд лост и долната група, предохраняющая телефон от изплъзване на автомобилни аксесоари. - Едно натискане за разширяване, просто се нуждаят от секундата, за да инсталирате и я изключите, много практическа подкрепа на автомобилния номер. -Изящна изработка, разумна структура, професионален и практически може да ви донесе по-удобно закрепване за мобилен телефон. -Силиконова подплата отдолу, противоизносная, не поцарапает вашия телефон, и дълъг срок на експлоатация на автомобилния притежателя на телефона. -Идва с поставка за присоске и скоба за воздухоотвода, това може да се осигури по-голяма гъвкавост за определяне вашия телефон за кола креплению за телефон. -Цвят : черен Навигационна поставка за телефона, за да е Подходяща ширина : 5 см-9 см стойка за мобилен телефон за грузовыхтоваров Описание Навигационна поставка за телефон Тази автомобилна поставка за телефона, изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.Скоба за мобилен телефон за кола Фина работа, осигурява практичност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини