• New
Безжично зарядно устройство SAMSUNG Galaxy 15 W, Безжична ултра-бързо зарядно устройство ще захранване на панела с монтиране на зарядно устройство и кабел USB Type C пакет за м?

Безжично зарядно устройство SAMSUNG Galaxy 15 W, Безжична ултра-бързо зарядно устройство ще захранване на панела с монтиране

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Ултра-бързо безжично зареждане : получите необходимия заряд бързо, благодарение на подкрепата на бързо зареждане с капацитет до 15 W; Тази батерия е съвместима с USB PD и адаптивни пътнически адаптери за бързо зареждане, което да го улеснява инсталацията *Фен ДИРЕКТНО ОХЛАЖДАНЕ : Безжично зарядно устройство Super Fast има вградена система за охлаждане с вентилатор и бързо зарежда телефона си **. ДИЗАЙНА на УСТРОЙСТВОТО : Просто поставете безжично зарядно устройство там, където трябва; Благодарение на тънък, равна и компактния си дизайн той се побере дори и в малки помещения, така че към него са лесни за достъп, когато телефона или наушникам ще се нуждаят от малко повече енергия ****. Led индикатор : led подсветка показва състоянието на зареждане на устройства с различни цветове : червен - за зареждане, мигаща в червено - за грешка на зареждане, и зелен - за пълно зареждане; Когато настъпва време на битката, можете да затворят вратите си за да не нарушава вашия сън *****. Ултра-бързо безжично зареждане : получите необходимата зареждате бързо, благодарение на подкрепата на бързо зареждане с капацитет до 15 W; Тази батерия е съвместима с USB PD и адаптивни пътнически адаптери за бързо зареждане за удобство за носене *.Фен ДИРЕКТНО ОХЛАЖДАНЕ : Безжично зарядно устройство Super Fast има вградена система за охлаждане с вентилатор и бързо зарежда телефона си **. ДИЗАЙНА на УСТРОЙСТВОТО : Просто поставете безжично зарядно устройство там, където трябва; Благодарение на тънък, равна и компактния си дизайн той се побере дори и в малки помещения, така че към него са лесни за достъп, когато телефона или наушникам ще се нуждаят от малко повече енергия ****. Led индикатор : led подсветка показва състоянието на зареждане на устройства с различни цветове : червен - за зареждане, мигаща в червено - за грешка на зареждане, и зелен - за пълно зареждане; Когато настъпва време на битката, можете да затворят вратите си за да не наруши съня *****.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини