• New
Поставка за зарядно устройство MoKo 2Pack, Съвместима с часове, Google Pixel, Здрава Силиконова Поставка За зареждане, Нескользящее Основа, Държач зарядно устройство За заря?

Поставка за зарядно устройство MoKo 2Pack, Съвместима с часове, Google Pixel, Здрава Силиконова Поставка За зареждане, Нескользящее

Оценка на продукта:
BGN 7.46

Сума
В магазина

【Съвместими модели】Тази поставка за зарядното устройство е съвместимо само с Google Pixel Watch Забележка : Това е просто стойка за маса, а не на зарядното устройство. 【Материал премиум-клас】 Мек силиконов материал с гладка повърхност предпазва часовника от надраскване.Здрава силиконова поставка за зареждане, докинг станция държи здраво часовникът ви е на място. 【Управление кабел】Поставка за зареждане проектирани с точна деколте за надеждно задържане на зарядното устройство на място и полагането на кабел за поддържане на кабел в чистота. 【Нескользящий дизайн】 Нескользящая основата е стабилна и достатъчно лепкава, за да може да е навсякъде, на масата или прикроватной нощното шкафче, което прави зареждане и показване на Google Pixel Watch максимално удобни. 【Компактност и преносимост】 Преносима здрава поставка достатъчно компактен, за да може да вземе със себе си в чантата и е удобна за използване в офиса, у дома или на път. 【Съвместими модели】Тази поставка за зарядното устройство е съвместимо само с Google Pixel Watch. Забележка : Това е просто стойка за маса, а не на зарядното устройство. 【Материал премиум-клас】 Мек силиконов материал с гладка повърхност предпазва часовника от надраскване.Здрава силиконова поставка за зареждане, докинг станция държи здраво часовникът ви е на място. 【Управление кабел】Поставка за зареждане проектирани с точна деколте за надеждно задържане на зарядното устройство на място и полагането на кабел за поддържане на кабел в чистота. 【Нескользящий дизайн】 Нескользящая основата е стабилна и достатъчно лепкава, за да може да е навсякъде, на масата или прикроватной нощното шкафче, което прави зареждане и показване на Google Pixel Watch максимално удобни. 【Компактност и преносимост】 Преносима здрава поставка достатъчно компактен, за да може да вземе със себе си в чантата и е удобна за използване в офиса, у дома или на път.Съвместимост : Съвместима с оригиналното зарядно устройство на Google Pixel Watch.Описание на продукта : * Изработени от трайни силиконов материал, не са подобни на драскотини, той най-добре защитава метална повърхност на вашите часа от надраскване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини