• New
Xirhhur Телефон Поставка за Таблета на Притежателя на Мобилен Телефон Стойка С Регулируема Въртяща се на 360 ° Многоугольная Дъска За Рисуване Поставка за Телефона, за ?

Xirhhur Телефон Поставка за Таблета на Притежателя на Мобилен Телефон Стойка С Регулируема Въртяща се на 360 ° Многоугольная

Оценка на продукта:
BGN 10.19

Сума
В магазина

➤ Материал на притежателя на телефона и на таблета : Здрава конструкция от алуминиеви сплави за да се гарантира отлично качествоСтабилен, няма ръжда и други проблеми, можете да се стабилизира своя мобилен телефон под ъгъл, не смещаясь. ➤ Полноугловой завой на 360 °, винаги можете да използвате стойка за телефон и таблет, за да изберете най-подходящия ъгъл за рисуване и, за да завърши своята художествена работа. ➤ Свободно разширение, адаптивност е добра, може да се използва за телефони Phablet, с пружини вътре, може свободно да се разширява, максимум може да се подстригва на 23 виж Поставка за таблет, мобилен телефон може да бъде хоризонтална и вертикална, свободно да превключвате. ➤ Регулируема по височина и гъвкав ъгъл на наклон : височина може да се регулира без налягане в посочения диапазон.С тази поставка-държач за телефон и таблет не е нужно дълго да се запази телефона, за да гледате художествена картина, която искате да изследвате, това е една добра подкрепа за вашето проучване на художествената живопис, от тази стойка за таблет за мобилен телефон. ➤ Лесна инсталация : просто съберете продукта и веднага ще получите готовия продукт, много лесен за инсталиране.Много подходящ за копиране. ➤ Кажете сбогом С Склонением главата, Освободи ръцете си и намерете най-Подходящия ъгъл на наклон. ➤ Материал на притежателя на телефона и на таблета : Здрава конструкция от алуминиеви сплави за да се гарантира отлично качество.Стабилен, няма ръжда и други проблеми, можете да се стабилизира своя мобилен телефон под ъгъл, не смещаясь. ➤ Полноугловой завой на 360 °, винаги можете да използвате стойка за телефон и таблет, за да изберете най-подходящия ъгъл за рисуване и, за да завърши своята художествена работа. ➤ Свободно разширение, адаптивност е добра, може да се използва за телефони Phablet, с пружини вътре, може свободно да се разширява, максимум може да се подстригва на 23 виж Поставка за таблет, мобилен телефон може да бъде хоризонтална и вертикална, свободно да превключвате.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини