• New
ZOTTEL Лило и Стич Стикери за стена DIY Подвижни Стикери за стена Декор За Момчета, Спалня, Детска Стая, Детска и Хол (15,7x23,6 инча)

ZOTTEL Лило и Стич Стикери за стена DIY Подвижни Стикери за стена Декор За Момчета, Спалня, Детска Стая, Детска и Хол (15,7x23,6

Оценка на продукта:
BGN 8.65

Сума
В магазина

【Високо качество】 : Изработена от сменяеми самоклеящегося PVC-материал, нашата стикер на стената е трайна и се отстранява, нетоксична и экологична и никога не вреди размерът на стена : 15 【Дизайн на фигурата】 : Стикери за стени в стил Лило и стич-добрият подарък за децата си, приятелите и са идеални за декориране на дома и да се грижа за себе добавете в живота ни малко цветове и да се забавляват!. 【Прилагането на 】 : Подходящ е за всяка гладка и чиста повърхност, като хол, детска стая, спалня, стъклени врати и прозорци и т. лесен за използване, просто почистете и залепете. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Етикети предварително издълбани, и тяхното нанасяне върху всяка повърхност ще ви отнеме само няколко минути.Проявите своя творчески усет, вие ще можете да ги украсяват, така, както желаете. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ако не сте доволни от покупката си, или имате някакви проблеми при инсталирането, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим и помогнем за решаване на проблема с първия път.Подвижна самоклеящийся PVC-материал, нетоксичен и никога няма да навреди на стената.Еталонно готов размер : 15,7 "× 23,6" (40 × 60 см).Почистете и подсушете с избършете повърхността, върху която искате да залепите стикер,Стикер се отстранява и не може да се използва повторно. Не приклеивайтесь към стените с пилинг боя.Не прилипайте към каквато и да е повърхност с дупки.Да Не се използва на неравни повърхности.Етикети предварително издълбани, и прилагането им върху всяка повърхност ще ви отнеме само няколко минути.Употреба : една Спалня, всекидневна, детска, детска стая, трапезария, телевизионна стена, преминаване. Забележка : Стикер сгъва и опаковани, че да не засяга използването.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини