• New
Близящееся Коледа, Светещи Стикери за стена под формата на Елхи и Снежинки, Хол, Спалня, Украса на Детската стая, Стикери за Стена, Неща за Спални, Жени (A, Един размер)

Близящееся Коледа, Светещи Стикери за стена под формата на Елхи и Снежинки, Хол, Спалня, Украса на Детската стая,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Материал : PVCКоледни светещи стикери за стена Широко се използва : може да се използва за стъклени прозорци на къщата, стъклени прозорци на класните стаи, стъклени прозорци в обществени места и т. Това е Добра Украса и наистина Ефектно Изглежда прекрасно на Коледа.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Почистете стените и т. Преди употреба се уверете, че стените са били чисти и ги е лесен за инсталиране; Това е твърде лесно.Подарък : Дайте своето Семейство и Приятели за Коледа!.Опаковката съдържа 1 бр. с много шарки вътре.Коледни светещи стикери за стена под формата на елхи, снежинки, хол, спалня, декориране на детски стаи, стикери за стена, материали за спални, женски коледни светещи стикери за стена под формата на елхи, снежинки, хол, спалня, декориране на детски стаи, стикери за стена Материал : PVC Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 16x9x1 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Основни свойства

Избор на купувачи

PENGJIE Сгъваем Лестничный Табуретка Стремянка Табуретка 2 Стъпка Сгъваем Алуминиев От тежка рамка от Стомана Преносим Противоскользящий

BGN 6.30

●Материал алуминиева сплав, двустранен стълбище, обезопасена конструкция, тегло 150 кг ●Дизайн компак�

Новини