• New
Mobestech Одеяло за свободни новородените Момичета, малки Деца, Обвиване на тялото, Успокояване на Удобен Щурм за Одеяла, Фланелевое Пеленание, Момче, Уютна Момиче, За Н?

Mobestech Одеяло за свободни новородените Момичета, малки Деца, Обвиване на тялото, Успокояване на Удобен Щурм за Одеяла,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Удобно детско одеало : продуктът се произвежда от качествени материали, безопасни за използване, дълъг животЗащитно одеяло за деца : Уютен и удобен за вашето новородено бебе или карапуза.Пеленальное одеяло за новородени : лесни за миене и многократна употреба, поддържа използването.Детско пеленание : Компактен размер, лесен и удобен за носене и използване.Одеало : Можете да го дари дете на рожден ден, детски душ, фестивал. Удобно детско одеало : продуктът се произвежда от качествени материали, безопасни за използване, дълъг живот.Защитно одеяло за деца : Уютен и удобен за вашето новородено бебе или карапуза.Пеленальное одеяло за новородени : лесни за миене и многократна употреба, поддържа използването.Детско пеленание : Компактен размер, лесен и удобен за носене и използване.Одеало : Можете да го дари дете на рожден ден, детски душ, фестивал.Осъществяване на списък 1 x одеяло Характеристики -Цвят : сив защитно одеяло за деца - Използвайте го като одеяла в инвалидна количка, автокресле или яслите.Използвайте го като допълнителна подплата, когато сменяте пелените на детето или съхранявайте го в ръце, пеленая в кърпа. - Уютна и удобна за новородено бебе или малко дете памучни пеленальное одеяло. -Материал : от едната страна-фланела, а от другата страна-плюшени завивки за деца от пузырчатого руно -Нашето одеяло е достатъчно голямо, за да може да се използва за прегръдки, в колички и автокреслах, пикник и дори като одеяла за свободни деца. -Размер : 100,00 X75,00 X1,50 см / 39,30 X29,48 X0,59 в детската малко одеяло. - Обвива вашето дете с комфорта на лек одеяло за деца, най-меко каре. - Компактен размер, лесен и удобен за носене и използване на пеленальное одеяло за новородени.Информация за стоки Плюшевое флисовое одеяло и пране. одеяло за бебе Осигурява тактилна стимулация за вашето дете, комфортен защитно одеяло, лесно да го прегръща, успокоява и доставя удоволствие. плюшени завивки за деца са приятни за кожата, удобни за децата, са безопасни, полезни за здравето и подходящи за употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини