• New
Висящ Органайзер Camidy над Вратата с 4 Джобове по-Голям размер, Органайзер за Съхранение вкъщи с Кука за Килер, Детска, Баня, Тоалетна, Общежития

Висящ Органайзер Camidy над Вратата с 4 Джобове по-Голям размер, Органайзер за Съхранение вкъщи с Кука за Килер,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Нетъкан материалДва метална кука за удобно окачване на вратата.Куки с ширина 5 см са подходящи за повечето врати. 4 големи джоб с прозрачен прозорец ви позволи да видите какво се съхранява вътре.Идва от здрав картон за запазване на формата на джобовете.Идеален за съхранение на играчки, детски памперси, салфетки и други аксесоари.Е направен от здрав и дишащ нетъкан текстил. Забележка : Не изтривайте, тъй като той лесно сълзотворен след измиване.Нетъкан материал.Два метална кука за удобно окачване на вратата.Куки с ширина 5 см са подходящи за повечето врати. 4 големи джоб с прозрачен прозорец ви позволи да видите какво се съхранява вътре.Идва от здрав картон за запазване на формата на джобовете.Идеален за съхранение на играчки, детски памперси, салфетки и други аксесоари.Е направен от здрав и дишащ нетъкан текстил. Забележка : Не изтривайте, тъй като той лесно сълзотворен след измиване.Особености : 4 големи джоб с прозрачен прозорец ви позволи да видите какво се съхранява вътре.Два метална кука за удобно окачване на вратата.Куки с ширина 5 см са подходящи за повечето врати.Идва от здрав картон за запазване на формата на джобовете.Идеален за съхранение на играчки, детски памперси, салфетки и други аксесоари.Е направен от здрав и дишащ нетъкан текстил. Забележка : Не изтривайте, тъй като той лесно сълзотворен след измиване.Параметри : Цвят : каки Материал : Нетъкан текстил Размер на продукта : 37,5x14x126 см/ 14, 8x5, 5x49, 6 "джоб размери : 37,5x14x8 см/ 14, 8x5, 5x3, 1" Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см ( 0. 18" ) разликата се дължи на ръчно измерване и малко отклонение цветове за различните настройки на дисплея.Пратката включва Осъществяване включва : 1 * органайзер над вратата 2 * Метални куки 4 * картон.

Основни свойства

Color:
Khaki
Material:
Non- woven fabric
Product size:
37. 5x14x126cm/ 14. 8x5. 5x49. 6
Pocket size:
37. 5x14x8cm/ 14. 8x5. 5x3. 1
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:

Избор на купувачи

Новини