• New
GLLQUEN БЕБЕШКИ Кърпи за момчета и Момичета, Органични Кърпи за яслите, Еластичен Матрак за детско креватче за деца, Лист с Цветен Модел, Стандартни Безопасни Кърпи за ?

GLLQUEN БЕБЕШКИ Кърпи за момчета и Момичета, Органични Кърпи за яслите, Еластичен Матрак за детско креватче за деца, Лист

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Нашата чаршаф за люлка е разработена, за да внимателно да се отнасяме към кожата на вашето бебе - включете процедура за преобличане в интимен процес!Нашата чаршаф не е безпроблемно, лесно се сваля и се пере в машина.Вашето удовлетворение е наш приоритет №1.На постъпили към нас въпроси ще получите отговор в рамките на 24 часа. ❤ SUPER SOFT FABIC - Нашите детски легла са изработени от мека и дишаща материя, която е най-подходящ за стандартни детски легла.Еластичната лента заобикаля матрак, така че майката няма да се притеснявате, че той ще се плъзне и ще създаде комфортно и стабилно място за спане и за бебето. ❤ ПРИЯТЕЛСКИ настроен КЪМ МАМА - Ние сме помогнали на майки вземете калъф за креватче, люлка sheets, който е много лесен за инсталиране и използване, който не само е безопасна за детето, но и има елегантен цветен модел.Тя може да се използва за украса на детска стая и картина, като на всеки момент от растежа на детето. ❤ МНОГО ЛЕСНИ за почистване - в органични корицата на snuggle me 2 опаковки.Когато кърпи за малки деца се нуждаят от почистване или инцидент, се уверете, че имате под ръка има още една замяна чаршаф, и можете да сменяте я за детето си по всяко време.Кърпи могат да се перат в машина, те са леки и дишащи, те са лесно да се сушат. ❤ Супер ИЗДРЪЖЛИВ - ние внимателно обмислени майсторство на изработката и старателно тествана на всеки матрак за бебешко креватче, просто за да можете да си купите най-добрите кърпи за бебешко легло и матрак за люлка.Изработени от висококачествена тъкан, нашите кърпи-плетена детска люлка за едно младо момче, не мачкам, не расплетаются, не стават груби, не мачкам, не се деформира, не се отказвайте свиване, не прорезываются и не губят еластичността след измиване.Машинно пране, тъканта продължава да бъде нова след всяко пране. ❤ ПОДАРЪК С ЛЮБОВ - Висококачествени кърпи за яслите - най-добрият номинална подарък за вашето дете, а също така е един много специален подарък.Това е достатъчна подготовка за мама и татко, за да чакат с нетърпение появата на бебето.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини