• New
Anncus 2 бр. Памучни Изплетен кош За Съхранение, Детска Кошница за Дрехи, Тъкани Кошница с дръжка за Памперси, Играчки, Декорация на Детската стая, Синьо (Цвят: синьо)

Anncus 2 бр. Памучни Изплетен кош За Съхранение, Детска Кошница за Дрехи, Тъкани Кошница с дръжка за Памперси, Играчки, Декорация

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Цвят : СинПратката включва : Памучен кошница за съхранение на 2 бр. Забележка : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения.Моля, се допуска отклонение от 3-5 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. - ЕКОЛОГИЧНО чист И ЗДРАВ МАТЕРИАЛ -Изработен от 100% естествена памучна нишка.Нетоксичен, се поддава на биоразградими, безопасен, полезен е за здравето и е трайна. - Организатор за гардероба И държач за плетене, подходящи за всички И всяка стая - Дръжте елементарно организирани в телевизионнойкомнате, спалнята, кухнята, офиса, стая за игри, детска, дрешник, баня и всекидневна. - ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ на каквото и да е - чудесно за меки играчки, ръкавици, шапки и шалове, кърпи, церемонията кошница за гости, за съхранение на спално бельо.Кошница за съхранение и осигурява атрактивно и лесно решение за много задачи за съхранение, като например съхранение на дрехи (особено бельо, поли, тениски, якета, панталони, сини дънки и т.), детски играчки, детски стоки, стоки за домашни любимци.Описание : - ЕКОЛОГИЧНО чист и ЗДРАВ МАТЕРИАЛ -Изработен от 100% естествена памучна нишка.Нетоксичен, се поддава на биоразградими, безопасен, полезен е за здравето и е трайна. - Организатор за гардероба И държач за плетене, подходящи за всички И всяка стая - Дръжте елементарно организирани в телевизионнойкомнате, спалнята, кухнята, офиса, стая за игри, детска, дрешник, баня и всекидневна. - ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ на каквото и да е - чудесно за меки играчки, ръкавици, шапки и шалове, кърпи, церемонията кошница за гости, за съхранение на спално бельо.Кошница за съхранение и осигурява атрактивно и лесно решение за много задачи за съхранение, като например съхранение на дрехи (особено бельо, поли, тениски, якета, панталони, сини дънки и т.), детски играчки, детски стоки, стоки за домашни любимци. - МЕКИ И УДОБНИ - Меки, но достатъчно силна, за да устои на себе си, никога не се притеснявайте за това, че децата поранятся, когато ще носят кошници.

Основни свойства

Other:
Product:
Clothing Organizer

Избор на купувачи

Новини