• New
Вътрешна кошница за съхранение с текстура Розова Крава, Складное Кофа за съхранение, Правоъгълна Фетровая Кутия За съхранение, Организатор за Гардероба, Кошница з?

Вътрешна кошница за съхранение с текстура Розова Крава, Складное Кофа за съхранение, Правоъгълна Фетровая Кутия За съхранение,

Оценка на продукта:
BGN 9.24

Сума
В магазина

【Здрав материал】 Нашите кошници за рафтове, изработени от солидна чувствах плат с висока плътност, еластичен и умерено мека, която е идеална за домашна и офис употребаОсвен това, материалът утолщен, така че можете да използвате контейнер за съхранение в продължение на дълго време. 【Сгъваема кутия за съхранение на】 Нашите чекмеджета за съхранение на различни възможност за сгъване и повторна употреба, което улеснява икономия на място.Тези контейнери могат просто да се сгъва и съхранява навсякъде, не заема много място, когато не се използва, което е удобно за съхранение. 【Стилен дизайн】 Кутии за съхранение в топло стил с отлични модели, които съчетават в себе си като практични форми, както и декоративна употреба.Очевидно е, че нашите кошници за съхранение са не само добри помощници в живота, но и атрактивна декорация на помещението. 【Многоцелеви】 Нашите пухкава кошница за съхранение могат да се поставят не само на масата за съхранение на играчки, списания и вестници, но и в мокро помещение за съхранение на дрехи и чорапи.Кошници могат да отговарят на много изисквания за съхранение, която е подходяща и за ежедневна употреба в спални, кухни, бани, офиси, върху рафтовете на шкафовете, рафтовете на книжарниците, подове и т. 【Подходящ размер и са идеален подарък】 Размер на кутия за съхранение : 10 л * 6,2 W * 4,7 инча.Това е идеалният контейнер за съхранение на играчки, дрехи, книги, козметика и други елементи на ежедневна употреба.Това може да стане чудесен подарък за семейството си, любимия човек, децата и приятелите си.Нашата кошница за багаж, която се различава стилни характеристики, удобни за използване на елементи и трайни тъкани, може да бъде удобно публикуван във всяка стая на вашия дом или офис.Няма съмнение, че нашата кошница за съхранение ще ви стане най-добрият избор.Защо избрахте нашата кошница за багаж? ✔ Здрав материал ✔ Стилен модел ✔ Сгъваем ✔ Голям размер ✔ Удобно да се съхранява Описание : Размер : 10 л * 6,2 W * 4,7 инча Материал : филцови тъкани с висока плътност Опаковка : Кошница за храненияпримечание - Пране, не се препоръчва.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини