• New
NUOBESTY Говорещ Водещата Китайска Играчка Стая за Занимания в детската Градина Стенни Графика За Деца Батерия Детско Аудио Не Доставки Детски Плакати Картина Образо?

NUOBESTY Говорещ Водещата Китайска Играчка Стая за Занимания в детската Градина Стенни Графика За Деца Батерия Детско Аудио

Оценка на продукта:
BGN 9.65

Сума
В магазина

ABS-PVCИнтерактивна звукова карта за деца : плакат за ранно обучение, който е полезен за четене и обучение на малки деца.Детски модул за обучение плакат : Изработен е от ABS-пластмаса, PVC, сигурен и издръжлив, лек и практичен.Образователен плакат за предучилищна : Това е много практичен подвесная картина за ранно образование.Обучение звукова карта : Благодарение на мультяшному дизайн, тя влюбляет на децата в процеса на обучение.Таблица за обучение на малки деца : за Предпочитане материал ABS, PVC, , сигурен, здрав и практичен.Пратката включва 1 х говори плакат Характеристики-Висока разделителна способност, при вас и на вашето дете ще бъде добър визуален опит, обучение аудиограмма за деца. -Размер : 60x42x2cm /23.51x0 Таблица за обучение на деца. -Материал : ABS, PVC Детски аудиопостер - ранния образователен плакат, който е полезен за малки деца, които четат и учещи образователна аудиограмму. - За предпочитане материал ABS, PVC, , сигурен, здрав и практичен аудиопостер за деца. - Използвайте това, за да има вашето дете станеш добър навик да учат модул за Обучение аудиопостер. - Благодарение на мультяшному дизайн, това кара децата да се влюби в проучване на схеми за ранно обучение.Информация за Товарахобразовательный начална плакат е Изработена от ABS-материал, PVC, висящи на стената, лесен за инсталиране.Интерактивна звукова карта за деца Интерактивен аудиопостер ще привлече вниманието на децата, ще предизвика у тях желанието да учат и ще ги направи очарователни.Таблица за обучение на малки деца - това е аудиопостер.Обучение звукова карта може да Я поставите върху стените на детски спални.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини