• New
Мобил за бебешко креватче Eners с музика и осветление, Мобил за бебешки легла с дистанционно управление, С Проекция на Луната и Звездите, Играчка за бебешко креватче, ?

Мобил за бебешко креватче Eners с музика и осветление, Мобил за бебешки легла с дистанционно управление, С Проекция на Луната

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

?Музикален мобил, с дистанционно управление : Този детски мобил е оборудван с музикална кутия с регулируеми сила на звука и подсветка, която може да слушате над 600 известни колыбельныхБавна под тиха музика придружава под спи вашето бебе. ?Мечтательно вращайтесь : въртящи се на 360 ° висящи дрънкалки с хубава музика винаги е по-лесно да привлече вниманието на детето.Дрънкалки все още може да се върти след като натиснете бутона за възпроизвеждане на музика в продължение на няколко секунди, за да изключите музиката. ?3 Цвята проекция на звездната светлина : Музикално ковчег проектира светлина към тавана, над главата му се извисява на звездното небе.Светлина е мека и не е ослепителна, а красиво звездното небе може напълно да развива любопитството и стимулира въображението на детето. ✔️ Високо качество и сигурност : Изработени от безопасен материал ABS, тази кошче-мобил е прикрепен към яслите калибър 0,59-1,5 инча.Неговата преграда е разширена и е снабдена с двустранен винт закопчалка, която не позволява подхлъзване и падане. ?Подвижна музикална ковчег и дрънкалки - Музикална ковчег и дрънкалки подвижна, така че детето може да играе. 5 висящи анимационни дрънкалки може да хапе.Те са направени във формата на различни животни, която може да помогне за подобряване на познавателните способности на децата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини