• New
Градинска Мрежа От Пеньковой Въже за душ с Дебелина 6 мм, Детска Защитна Мрежа, Външна Мрежа От Падане, Защитна Мрежа за Стълбищни Парапети, Таван Мрежа за Изграждан?

Градинска Мрежа От Пеньковой Въже за душ с Дебелина 6 мм, Детска Защитна Мрежа, Външна Мрежа От Падане, Защитна Мрежа за Стълбищни

Оценка на продукта:
BGN 10.36

Сума
В магазина

1 Естествена мрежа за катерене от конопляной въже, тънка тъкане на ръчен труд, подсилени, на повърхността на окото притежава голяма сила на опън, което придава на мрежата, висока устойчивост на удар, професионално обвързване на многожильное ширити и прави въже е по-стабилна. Защитна мрежа за децата умерена мекота, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, по-здрав, когато не е нужно да го използвате, можете да го сгънете и удобно да се съхранява. подходящ за всякакъв вид прозорци, тераси, тераси, стълби и така нататък. Защитна мрежа за деца осигурява безопасна детска среда за деца, веревочная окото и може ефективно да предотврати попадането на детски голове на тялото чрез песен и е трайна за вътрешни и външни балкон стълби, за да осигури безопасността на децата. Многофункционална мрежа от пеньковой въже е подходящ за всички видове сцени, врата и прозорец коридори, огради, бебешки легла, клетки за домашни любимци, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени, мрежи за защита на растенията. Лесна инсталация, поставяне на балконную мрежа на перилах или балкон с помощта на кабелни връзки и въжета; не е необходимо да пробия, това няма да навреди на вашите мебели. Естествена мрежа за катерене от конопляной въже, тънка тъкане на ръчен труд, подсилени, на повърхността на окото притежава голяма сила на опън, което придава на мрежата, висока устойчивост на удар, професионално обвързване на многожильное ширити и прави въже е по-стабилна. Защитна мрежа за децата умерена мекота, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, по-здрав, когато не е нужно да го използвате, можете да го сгънете и удобно да се съхранява. подходящ за всякакъв вид прозорци, тераси, тераси, стълби и така нататък. Защитна мрежа за деца осигурява безопасна детска среда за деца, веревочная окото и може ефективно да предотврати попадането на детски голове на тялото чрез песен и е трайна за вътрешни и външни балкон стълби, за да осигури безопасността на децата. Многофункционална мрежа от пеньковой въже е подходящ за всички видове сцени, врата и прозорец коридори, огради, бебешки легла, клетки за домашни любимци, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени, мрежи за защита на растенията. Лесна инсталация, поставяне на балконную мрежа на перилах или балкон с помощта на кабелни връзки и въжета; не е необходимо да пробия, това няма да навреди на вашето furniture.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини