• New
Комплект от 4 бр. памук, завивки за децата, Детско Спално бельо с динозавром за момчета и момичета, Меко Взаимозаменяеми Комплект спално бельо за целия сезон (1 одеял?

Комплект от 4 бр. памук, завивки за децата, Детско Спално бельо с динозавром за момчета и момичета, Меко Взаимозаменяеми Комплект

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

?? Висококачествен 100% памучен плат : Това е кола одеяло с анимационни динозавром от 4 части, изработено от супер мек материал от 100% памук, одеало, изпълнен безпроблемно микрофибройСтеганое одеяло от чист памук, с елегантен шевове по ръбовете на изключително дълготраен, по-дышащее, устойчиви към образуването на бръчки и замира.Разумни дебелина, подходяща за всички сезони. ?? Спално бельо за деца от 4 дисциплини : Това спално бельо за деца с динозавром включва 4 предмета, 1 одеало 42 "x 57" + 2 калъфки 20 "x 30" + 1 чаршаф 28 "x 52 x 8" + 1 апартамент чаршаф 45 "x 60". ??Дизайн на модел на автомобила динозавър : Кошче на бежевом фона на Спално бельо, украсена с цветни рисунки на автомобили на динозаврите, за момчета и момичета.Дизайн на комплект спално бельо е задължително да се хареса на вашето дете.Идеален подарък на детски рождени дни и празници. ??Уютен и мек: Както всички знаем, добър сън е от съществено значение за растежа и развитието на децата.В комплект спално бельо за деца използвани здравословни и безопасни плат, за да осигури на вашите деца топъл и комфортен сън и започнете един прекрасен ден. ?? Лесно да се грижи : 100% памук, лесни за отглеждане и машинно измиване, никога не избледнява, не се колебае, устойчив на прах, лесно премахва козината на домашни любимци.Нашето одеяло може да се използва директно без пододеяльника, че са по-удобни за употреба.Drucon - компания, специализирана в производството на воали, ватирани одеала, чаршафи, подбрани чаршаф и одеяла.Компанията се стреми да предлага на потребителите най-модерните и иновации, разработени продукти.Този комплект спално бельо за бебета от 100% памук, изпълнена в карикатура дизайна на камион, който е по-модерен и декоративен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини