• New
Кошница за зелен одеяла MXMHOME, 21,6 Х 21,6 Х 13,7, За съхранение на Голям Одеяла за всекидневната, Зелена Веревочная Кошница, Кошница за възглавници, Държач за юргани за спа?

Кошница за зелен одеяла MXMHOME, 21,6 Х 21,6 Х 13,7, За съхранение на Голям Одеяла за всекидневната, Зелена Веревочная Кошница,

Оценка на продукта:
BGN 15.99

Сума
В магазина

?[СЪХРАНЕНИЕ на ГОЛЕМИ ЗЕЛЕНИ ОДЕЯЛА] : големи кошници за одеала размер на 216 инча Д х 21,6 инча Ш х 13,7 инча В размер на 21.Достатъчно голям за съхранение на повечето домашни възглавници и пледов.Огромна кошница за одеяла напълно настанява гости в 3 одеяла роял, 1 одеало кралски размери, 1 пълна одеяло и 1 одеяло двоен размер. ?[ВЕРЕВОЧНАЯ КОШНИЦА от ЧИСТ ПАМУК] : е Изработена от мека и приятна за кожата на естествена памучна въже.Дебела и здрава ракита памучен веревочная кошница.Декоративна кошница за дома и за съхранение на багаж от въже. ?[РАКИТА КОШНИЦА С ДРЪЖКА] : Зелена кошница за съхранение на играчки има две дълги дръжки.Лесно да се заеме и да задържи с играчки вътре.Просторен, и на бебетата лесно да се достигне до него и да се сдобият с играчки, с които те искат да играят. ?[Кошница за съхранение на детски играчки] : Голяма веревочная кошница XXL за съхранение са подходящи за настаняване в хола одеала и играчки thorw.Организиране на детски играчки и дрехи в детската стая, така че те могат лесно да получите на своите играчки.Правим играчки за малко по-организирани и управлявани. ?[КОШНИЦА за ПРАНЕ] : Ръчно или машинно пране.Количката се предлага в сгънат вид.Той ще се върне своята най-добра форма по време на пълнене продукти.Кошче за отпадъци може да расплющиться, ако от нея не се ползват. подмяна на 1 година, възстановяване в рамките на 30 дни. ?[СЪХРАНЕНИЕ на ГОЛЕМИ ЗЕЛЕНИ ОДЕЯЛА] : големи кошници за одеала размер на 21.6 инча Д х 21,6 инча Ш х 13,7 инча В размер на 21.Достатъчно голям за съхранение на повечето домашни възглавници и пледов.Огромна кошница за одеяла напълно настанява гости в 3 одеяла роял, 1 одеало кралски размери, 1 пълна одеяло и 1 одеяло двоен размер. ?[ВЕРЕВОЧНАЯ КОШНИЦА от ЧИСТ ПАМУК] : е Изработена от мека и приятна за кожата на естествена памучна въже.Дебела и здрава ракита памучен веревочная кошница.Декоративна кошница за дома и за съхранение на багаж от въже. ?[РАКИТА КОШНИЦА С ДРЪЖКА] : Зелена кошница за съхранение на играчки има две дълги дръжки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини