• New
Цветен найлон с възел AWSAD, балконный лестничный бариера, Защитна мрежа от падане за деца, 6 мм Веревочная Тежкотоварни подвесная мрежа, Потребителски размер, Цвят: м?

Цветен найлон с възел AWSAD, балконный лестничный бариера, Защитна мрежа от падане за деца, 6 мм Веревочная Тежкотоварни

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

✔ Размери : Защитна мрежа, произведени от внимателно подбрани произведени от полиестерни въжета, размер на окото е прибл Диаметър на въжето е около 0,6 см (0,23 инча).С тугими възли за сигурност.С висока якост на носещата сила. ✔ ЗАЩИТНА МРЕЖА : След нашия тест промишлена веревочная мрежа с висока плътност ще ви осигури сигурност.Можете да го използвате за стълбища, тераси, на открито, за вътрешни дворове, градински огради, за защита на вашето бебе, зеленчуци, птици и т. Също е чудесен за носене за вашия товарен автомобил с ремарке. ✔ УЧЕБНА ВЕРЕВОЧНАЯ ОКОТО : Напълно устойчива на атмосферни влияния, гниене и uv радиация.Подходящ за използване на открито и интензивна защита. ✔ Е проста работа : не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, да е здрава, лесна за инсталиране и транспортиране.Когато ти не трябва да им се насладите, можете просто да го сгънете и удобно да се съхранява. ✔ Услуги по конфигуриране : Ако имате нужда от нестандартни размери или имате някакви въпроси / притеснения, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги колкото се може по-скоро, благодаря. ✔ Размери : Защитна мрежа, произведени от внимателно подбрани произведени от полиестерни въжета, размер на окото е прибл. Диаметър на въжето е около 0,6 см (0,23 инча).С тугими възли за сигурност.С висока якост на носещата сила. ✔ ЗАЩИТНА МРЕЖА : След нашия тест промишлена веревочная мрежа с висока плътност ще ви осигури сигурност.Можете да го използвате за стълбища, тераси, на открито, за вътрешни дворове, градински огради, за защита на вашето бебе, зеленчуци, птици и т. Също е чудесен за носене за вашия товарен автомобил с ремарке. ✔ УЧЕБНА ВЕРЕВОЧНАЯ ОКОТО : Напълно устойчива на атмосферни влияния, гниене и uv радиация.Подходящ за използване на открито и интензивна защита. ✔ Е проста работа : не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, да е здрава, лесна за инсталиране и транспортиране.Когато ти не трябва да им се насладите, можете просто да го сгънете и удобно да се съхранява. ✔ Услуги по конфигуриране : Ако имате нужда от нестандартни размери или имате някакви въпроси / притеснения, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги колкото се може по-скоро, благодаря.Нашата защитна мрежа изработени от здрав материал, екологично чист и действително нетоксичен.Просто инсталирайте ги на балкони, стълбища, прозорци, коридори, люлка и перилах, за да създадете за тях безопасен игралната къщичка!﹣Име на продукта : Защитна мрежа от найлон с въже﹣Размер на защитната мрежа : на разположение в различни размери (регулируеми)﹣Материал на защитната мрежа : плетени въжета с найлонови сърцевина ﹣Защитна въже : дебелина около 6 мм﹣Разстояние между защитната мрежа : 15 см, 10 см, 8 см﹣Възможности за използване на мрежата ръчно изработени : за улици и на закрито, могат да се използват във всяка среда﹣Защита на децата, като се избягва, попадащи играчки и обувки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини