• New
Camidy Голяма Кутия за играчки, Ракла с Капак, Здрав Сгъваем Органайзер За Съхранение на Играчки, Кутии, Кошници за Момчета, Момичета, Детски, Стая за игри

Camidy Голяма Кутия за играчки, Ракла с Капак, Здрав Сгъваем Органайзер За Съхранение на Играчки, Кутии,

Оценка на продукта:
BGN 5.64

Сума
В магазина

бельо + куха чинияС дръжки, пришитыми от двете страни, и капак за защита на съхраняваните предмети от прах.Изработен от качествен лен и куха плоча, здрав и издръжлив.Размер на кутията 25x13x16, достатъчно голям за съхранение на играчки, дрехи, книги и т. Сгъваема конструкция позволява да се пести място при съхранение, когато не се използва.Широко се използва в дома, офиса, детската стая, спалнята, стаята за игри и т. бельо + куха плоча.С дръжки, пришитыми от двете страни, и капак за защита на съхраняваните предмети от прах.Изработен от качествен лен и куха плоча, здрав и издръжлив.Размер на кутията 25x13x16, достатъчно голям за съхранение на играчки, дрехи, книги и т. Сгъваема конструкция позволява да се пести място при съхранение, когато не се използва.Широко се използва в дома, офиса, детската стая, спалнята, стаята за игри и т. Особености : Тази кутия с размер 25x13x16 инча, достатъчно голям за съхранение на играчки, дрехи, книги и т., е Изработен от качествен лен и куха плоча, здрав и издръжлив.С дръжки, пришитыми от двете страни, и капак за защита на съхраняваните предмети от прах.Сгъваема конструкция за компактно съхранение, когато не се използва.Широко се използва в дома, офиса, детската стая, спалнята, стаята за игри и т. Параметри : Цвят : сив Материал : лен + куха плоча Размер на продукта : 62,5x33x40 см/25x13x16 "Размер при сгъване : 33x42x5 см/13x16,5x2" Забележка : Допуска разликата в 1-3 см (0,4-1,18") заради ръчното измерване и незначителни цветови вариации за различни настройки на дисплея.Пратката включва : 1 * Кутия за съхранение.

Основни свойства

Color:
Grey
Material:
linen + hollow plate
Product size:
62.5x33x40cm / 25x13x16
Folding size:
33x42x5cm / 13x16.5x2
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:

Избор на купувачи

Новини