• New
Тейлър Storage Caddy-Корпус и дръжки в къдроглав грах, Подплата в къдроглав грах, Однотонная покритие с цвят на Морска вълна, Цвят на морска вълна, Бяла, Две дръжки, 12 см x 6 ?

Тейлър Storage Caddy-Корпус и дръжки в къдроглав грах, Подплата в къдроглав грах, Однотонная покритие с цвят на Морска вълна,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Тази чанта caddy с лека подплата, идеална за гардеробных и станции за преобличане, има 8 външни джобове и подвижни Т-образен разделител за максимална гъвкавостТяло, дръжка и подплата, украсена с принтом в къдроглав грах аквамаринового и бял цвят, с еднакво покритие цвят на морските вълни.Внимавайте за реда в пелени, салфетки и други предмети от първа необходимост, минавайки от стая в стая.Caddy също така изпълнява функцията на организатор за diy, пикници, стоки за домашни любимци и т., Размери 12 x 6 x 8 инча. Място избършете само влажна кърпа.Да Не се излага се дават на химическо чистене.Внесете ред в всяка стая на вашия дом с помощта на преносим кейдди Taylor Storage Кутийка от Trend Лаб. Този кейдди с лека подплата, идеален за скринове и станции за преобличане, има 8 външни джобове и подвижни Т-образен разделител за максимална гъвкавост.Тяло, дръжка и подплата, украсена с принтом в къдроглав грах аквамаринового и бял цвят, с еднакво покритие цвят на морските вълни.Внимавайте за реда в пелени, салфетки и други предмети от първа необходимост, минавайки от стая в стая.Caddy също така изпълнява функцията на организатор за diy, пикници, стоки за домашни любимци и т., Размери 12 х 6 х 8 инча. Отговаря на колекция Тейлър от Trend Лаб.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини