• New
ELIRIRA вградена в стената 5,25 Активна + Пасивна Двойка, Монтиране на стена, Домашно акустична система цвят Бял, Съвместима с wi-fi вход BT/AUX на закрито/На открито, Водоусто?

ELIRIRA вградена в стената 5,25 Активна + Пасивна Двойка, Монтиране на стена, Домашно акустична система цвят Бял, Съвместима

Оценка на продукта:
BGN 59.99

Сума
В магазина

【♫ Отличен звук】 : Този комплект активни и пасивни двойка високоговорители оборудван 5,25-инчови pioneer с дълъг ход и 1-инчов купольными твитерами повишена мощност и има максимална изходна мощност 260 W PMPO / 40 W плюс 40 W RMS за възпроизвеждане на съраунд стереозвука и впечатляващи ниските честоти, така че можете да слушате любимите си песни, толкова силен, колкото искате, и стилно 【♫ Водоустойчива конструкция】 : Корпус корпуса тази двойка високоговорители изработени от пластове полимер с защита от uv и има водонепроницаемостью морския клас и е устойчив на атмосферни влияния, което позволява да издържат на екстремно високи / ниски температури.Чудесно басейна във вътрешния двор, на лодка, на двора, на терасата, в гаража, под стряхата. 【♫ Съвместимост с БТ】 : Този говорител е съвместим с БТ за безжичен стрийминг на аудио и работи с такива устройства, като мобилни телефони, с Android, i Phone, i Pad, таблет, КОМПЮТЪР. идеален за лична употреба в домашни условия или за парти с като dj на открито. 【❤ Интимен функционален дизайн】:Тази мощна акустична система също е снабден с 3,5-мм жак, Aux input и позлатени конектори за свързване на допълнителни външни устройства, за да може за свързване на допълнителни външни устройства. , За да сте сигурни, че ще можете да поставите своите улични стълбовете в най-желаното място, ние сме добавили универсални въртящи се скоби. 【❤ 100% удовлетвореност на клиента Гаранция 1 година 】 : Ние сме горди, че предлагаме на удовлетвореността на клиентите.ELIRIRA осигурява Доживотна поддръжка с помощта на нашия Професионален екип за поддръжка на клиенти.Ако това е технически въпрос, или на прост въпрос, ние ще бъдем повече от щастливи да помогне!. 1 Основен говорител.Стенен колона ELIRIRA много лесни за инсталиране, в комбинация с компактни размери, здрава водоустойчива конструкция, пластове звукови ефекти, което ги прави идеални за всички сцени на закрито и на открито (по всяко веранда, предверие, тераса, веранда или басейна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини