• New
Радиочестотни Модулатор Asixxsix, Професионален AV-радиочестотни конвертор с IR-Ретранслатор, TV-Микромодулятор, Конвертор ИНФРАЧЕРВЕН удължител за декодери DVR DVD, Поддр?

Радиочестотни Модулатор Asixxsix, Професионален AV-радиочестотни конвертор с IR-Ретранслатор, TV-Микромодулятор, Конвертор ИНФРАЧЕРВЕН

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Радиочестотни модулатор】 Модулатор е с широк диапазон от честоти 471,25 Mhz‑885,25 Mhz, выбираемая честота на трансфер, и съответния честотен дисплей, а вградената памет ви позволява да се сведе до минимум и да се избегнат смущенияМодулатор AV/TV RF за глобална или външна настройка с използване на телевизионни формати NTSC, PAL B G, 1, D, K, L, M, N. 【Широко приложение】 Конвертор на AV RF с IR-ретранслатор позволява съвместно използване на цифрови декодери и DVD-дискове в няколко стаи.Радиочестотни модулатор може да персонализирате гъвкавост на телевизионни формати, като PAL NTSC и IF, за да отговарят на потребителите по целия свят. 【Дизайн на печатната платка】 Модулатор на AV-RF TV използват стандартна конструкция на печатни платки за по-нататъшно подобряване на стабилността и подобряване на качеството на изображението.Изработен е от висококачествен материал, трайни и трайни, и може да се използва в продължение на дълго време. 【КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ】1. С V-изход телевизионни конзоли, видеорегистратора или DVD на V-вход на предавателя с помощта на кабел RCA. Радиочестотни изход за свързване към телевизионни панели или директно, след като вземат хост с коаксиален кабел. Източник на захранване : USB DC 5 v, може да бъде свързан чрез всяко устройство с USB порт. 【Безупречно обслужване на клиентите】 Ние обещаваме всеки клиент пълно удовлетворение от покупки, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка.Ако сте получили нашия продукт наранени или имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нас за въпроси връщане или замяна.Добави в количката вече не е нужно да се притеснявате за избора на подаръци!!!. Функцията за споделяне на : AV-преобразувател на RF с IR-ретранслатор може да споделяте декодери и DVD-дискове в няколко стаи. Използването на целия свят : Радиочестотни модулатор може да персонализирате гъвкавост на телевизионни формати, като PAL NTSC и IF, за да отговарят на потребителите по целия свят.

Основни свойства

Item Type:
RF Modulator
Material:
ABS
RF Frequency Range:
471.25MHz-885.25MHz
Channel Range:
PAL
Default Factory Setting:
Channel 21 (471.25MHz) PAL
TV Format:
PAL NTSC
Sound Carrier Frequency:
4.5 5.5 6.0 6.5MHz
IR Remote Frequency:
34-56KHz
How to Use:
1. A V output on the set top box, DVR or DVD to A V input on the transmitter box using RCA cable.:
2. RF output for connecting to a TV panel or directly to the receiving host using a coaxial cable.:
3. Power supply:
USB DC 5V, can be connected through any device with USB port.
Package List:
1 x RF Modulator:
1 x USB Cable:
1 x IR Extender:
1 x Manual:
1 x Double Sided Sticker:

Избор на купувачи

Новини