• New
Захранващ кабел Vebner, съвместими с мрежовите системи за Wi-Fi на marina, marina 6, marina Pro 6, Pro 6 + и Pro 6E (комплект от 2 теми)

Захранващ кабел Vebner, съвместими с мрежовите системи за Wi-Fi на marina, marina 6, marina Pro 6, Pro 6 + и Pro 6E (комплект

Оценка на продукта:
BGN 16.99

Сума
В магазина

✅ 2 захранващия Кабел за системи за Wi-Fi на marina Mesh ✅ Е съвместим с рутери и другари marina и marina 6. ✅ Също така е съвместим с рутери на marina Pro 6, marina Pro 6+, на marina Pro 6 E и другари. ✅ В комплекта е включен USB кабел-C с адаптер на захранване с мощност 30 Вата. ✅ Кабели с дължина 6 метра. 2 захранващия кабел за системи за Wi-Fi на marina Mesh. кабели с дължина 6 метра.Съвместим с рутери и другари marina и marina 6.Също така е съвместим с рутери на marina Pro 6, marina Pro 6+, на marina Pro 6 E и другари.Захранващ кабел включва USB кабел-C-USB-C с адаптер на захранване с мощност 30 Вата.Изработен е от сверхпрочных материали за да се гарантира устойчивост и на експлоатационните характеристики.Също така е съвместим с много други електронни устройства. ⚠️ Не е съвместим с устройството на marina първото поколение.Моля, уверете се, че вашето устройство изисква свързване на USB-C, за да потвърди, че това е правилния продукт.⚠️ Имена на търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.Всяко използване на търговска марка или означаване на модел на този продукт се произвежда единствено с цел на демонстрация на оперативна съвместимост.Опаковката може да се различават.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини