• New
2 Комплекта Aux-кабел за iPhone, сертифициран от Apple Пфи Светкавица с найлон оплеткой 3.5 мм, аудио кабел Aux в автомобилната стереокабели и адаптер за слушалки, Съвместими ?

2 Комплекта Aux-кабел за iPhone, сертифициран от Apple Пфи Светкавица с найлон оплеткой 3.5 мм, аудио кабел Aux в автомобилната

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

[Най-НОВИЯТ ЧИП 2020 Г] Този помощен кабел за i Phone, оборудвани с подмладени оригинален чип на Apple, идеален за i Phone 11 Pro, i Phone X, XR, XS и XS Max, i Phone 8 и 8 Plus, i Phone 7, 7 Plus, i Pad, i Pod Поддържа i OS 13 12 11 и по-ранни версии. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] Издръжлив найлон корпус, изработен от висококачествени материали, повишава помехозащищенность за оптимална резолюция на сигнала, свежда до минимум смущения и осигурява стереозвук без загуба за по-чист звук. [НАСЛАЖДАВАЙТЕ се на музика ЧУДЕСНО] Вграден DAC-чип с двойно екраниран, устойчиви на корозия конектори 3,5 мм с позлатени 24 K, осигуряващи надеждността и намалява загубата на сигнала и шума.Позволява ви все още да слушате със слушалки, не се деформира и не се ограничава качеството на звука. [КРАСИВ и портативен] Висококачествена обработка на повърхността, метална корона с найлонови кабел създават меко и приятно усещане за допир.Идеална дължина на кабела aux е 3,3 ft / 1 М, меки и удобни, могат да се появят, го лесен за пренасяне. [ЩЕПСЕЛА И да играе] : i Phone не е повреден, съобщение за грешка не се появява.Не ви е нужен допълнителен конектор lightning.Лек и издръжлив, можете да използвате кабел aux по всяко време и навсякъде, или да го постави в джоба си, когато излизате навън, използвайте кабел lightning to aux в колата, за да се насладите на прекрасна музика, а също и това е най-добрият подарък за семейството и приятелите. [Най-НОВИЯТ ЧИП 2020 Г.] Този помощен кабел за i Phone, оборудвани с подмладени оригинален чип на Apple, идеален за i Phone 11 Pro, i Phone X, XR, XS и XS Max, i Phone 8 и 8 Plus, i Phone 7, 7 Plus, i Pad, i Pod Поддържа i OS 13 12 11 и по-ранни версии. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] Издръжлив найлон корпус, изработен от висококачествени материали, повишава помехозащищенность за оптимална резолюция на сигнала, свежда до минимум смущения и осигурява стереозвук без загуба за по-чист звук. [НАСЛАЖДАВАЙТЕ се на музика ЧУДЕСНО] Вграден DAC-чип с двойно екраниран, устойчиви на корозия конектори 3,5 мм с позлатени 24 K, осигуряващи надеждността и намалява загубата на сигнала и шума.Позволява ви все още да слушате със слушалки, не се деформира и не се ограничава качеството на звука. [КРАСИВ и портативен] Висококачествена обработка на повърхността, метална корона с найлонови кабел създават меко и приятно усещане за допир.Идеална дължина на кабела aux е 3,3 ft / 1 М, меки и удобни, могат да се появят, го лесен за пренасяне.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини