• New
Миниатюрен Въздушен прекъсвач, 1pc 250V DC 2P Ниско напрежение 16A/32A/63A, Защита от късо съединение на прекъсвача на Слънчева енергия (32A)

Миниатюрен Въздушен прекъсвач, 1pc 250V DC 2P Ниско напрежение 16A/32A/63A, Защита от късо съединение на прекъсвача на Слънчева

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Защита от претоварване】 Това е автоматичен прекъсвач управление на слънчева енергия, използвани за защита на електрически вериги от повреди, причинени от наднормено ток в резултат на претоварване или късо съединение 【Удобно да монтирате】Миниатюрен въздушен прекъсвач удобно за монтаж на DIN-шина, DIN-рейк в комплекта не е включена, което е много практично. 【Широко приложение】Автоматичен прекъсвач широко се използва в системи за електрическата мрежа с помощта на слънчеви панели, ветро-слънчева хибридна система и много други системи за постоянен ток. 【Ниско напрежение】 въздушни прекъсвачи dc 250, смяна на номиналния ток не е задължително, удобен за използване, може да отговори на вашите изисквания. 【Удължи живота на】 Бързото затваряне за да се осигури надеждна работа на натоварването и удължаване на срока на експлоатация на електрически ключове. 【Защита от претоварване】 Това е автоматичен прекъсвач управление на слънчева енергия, използвани за защита на електрически вериги от повреди, причинени от наднормено ток в резултат на претоварване или късо съединение. 【Удобно да монтирате】Миниатюрен въздушен прекъсвач удобно за монтаж на DIN-шина, DIN-рейк в комплекта не е включена, което е много практично. 【Широко приложение】Автоматичен прекъсвач широко се използва в системи за електрическата мрежа с помощта на слънчеви панели, ветро-слънчева хибридна система и много други системи за постоянен ток. 【Ниско напрежение】 въздушни прекъсвачи dc 250, смяна на номиналния ток не е задължително, удобен за използване, може да отговори на вашите изисквания. 【Удължи живота на】 Бързото затваряне за да се осигури надеждна работа на натоварването и удължаване на срока на експлоатация на електрически ключове.Модел : C65 H-DC 2Т.На полюсите : 2Т. Номинален ток : 16 A/32 A/63 A (опция).Номинално напрежение : 250 vdc. Максимална които се разпределят способност (ИО) : 10 ка.Характеристики на изключване : B, C. Номинално импулс напрежение (Uimp) : 5 кв.Клас на ограничение на тока : 3.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини