• New
Hemoton 1 бр., Поставка за Тръбите, Ключодържател, Държач за Ключове, Ключодържател Червило, Чанта За Хигиенично Червило, Ключодържател за Балсам За Устни, Червен Жена Т?

Hemoton 1 бр., Поставка за Тръбите, Ключодържател, Държач за Ключове, Ключодържател Червило, Чанта За Хигиенично Червило,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Комплекти блесков за устни за момичета : Прикрепете ги към бан, дамска чанта, чанта или раница, това ще ви позволи винаги да има гигиеническую червило под ръка в случай на нуждаДържач за хигиенично червило на колие : джоб за хигиенично червило Ако не държите на своята любима гигиеническую червило, материал ви няма да боли.Идва с трайни готова за употреба закопчалка, която може да се приложи в най-различни места, се чувствате вашите очаквания.Калъф за червило : Изработен е от висококачествена кожа материал за използване.Кожени калъфи за овлажнител за устни : кожен ключодържател-държач за червило, който е подходящ за балсам за устни, гросса за устни, червила, хигиенично червило.Ключодържател Ключодържател : Изработен е от материал за трайно и устойчиво използване.Пакетът включва 1 x притежателя хигиенично червило Характеристики -Материал : кожен ключодържател. -Размер : Около 8,3 х 3 х 1 cm държач за ключове на ключодържател. - Цвят : Червен устна. -Перфектен избор за подарък за вашите приятели или на жена си, на ключодържател за червило. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване, употреба за на ключодържател за хигиенично червило. - Идеален за балсам за устни, гросса за устни, червила, хигиенично червило и т. Калъф за балсам за устни. - Когато не се дръжте любимите си гигиеническую червило, материал ви няма да боли.Идва с трайни готова за употреба закопчалка, която може да се приложи в най-различни места, превзойдя вашите очаквания, на притежателя на гланц за устни.Описание на продукта Пътен титуляр за червило е идеално побира всички балсами за устни със стандартен размер, като хигиенни червило, средства за грижа за устни, червило и т., Държач за блясък за устни лесно се прикрепва към брелку, дамска чанта, раница или всяко друго място, където ще потянетесь за хигиенично червило. калъф за балсам за устни С тази чанта червило вие никога повече няма да загубите червилото си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини