• New
Набор от блесков за устни Love Light - Блестящи, устойчиви комплекти блесков за устни за жени и момичета, определени блесков за устни 4 сочни цветя, Идеята за най-добрите ?

Набор от блесков за устни Love Light - Блестящи, устойчиви комплекти блесков за устни за жени и момичета, определени

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

? БРИЛЯНТЕН, той просто прелива от прекрасни цветя ? НАБОР от ЕСТЕСТВЕНИ здравословни блесков за устни : нашият нежен комплект блесков за устни за тийнейджъри, изработени от естествени и хранителни компоненти, сигурно за чувствителна кожа и са подходящи за различните цветове на кожата.Минималистичные и неутрални тонове го правят отличен избор за тези, които търсят изискан, но естествен грим.Освен това, нашите блески за устни абсолютно безвредни и никога не са тествани върху животни. ? ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ЗАЕТИ ЖЕНИ : уверете се, че туба с гланц за устни винаги под ръка - на работа, у дома и на всеки един от вашите чанти!Винаги има в наличност комплекти блесков за устни за жени - все пак че има най-ценните оръжия в арсенала на женската козметика, позволяващо й да трансформира начина си на едно движение. ? ОТЛИЧНИ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ : намерете страхотни идеи за подаръци за жени в живота си, като коледни подаръци за мама и момичета, пълнители за отглеждане за съпруга или приятелка и подаръци за Свети Валентин за нея.Този великолепен набор от червила и блесков за устни ще оценят всички възрастни.Набор от блесков за устни Love Light Lip Formless Beauty за жени - това е перфектната комбинация от високо блясък, устойчиво цветове и овлажняващ грижа за устните за модерната жена.Нашият най-добър гланц за устни предлага за избор от четири прекрасни нюанса - от едва забележима розов или телесен до ярко червено, който се откроява на общия фон!Изработени от естествени и хранителни компоненти, нашия блясък за устни гърлс безопасно за чувствителна кожа и са подходящи за различните цветове на кожата.Независимо дали търсите изискан, но естествен грим или нещо по-бляскавите и която привлича внимание, този блясък за устни pure cosmetics с подсветка и зеркальцем ще бъде вашият незаменим аксесоар за грим.Освен това, това е страхотна идея за подарък!Характеристики : Блестящ хидратиращ Комплект от 4 сочни цветя естествен здравословен блясък за устни Портативен и защитен Страхотни идеи за подаръци Лесното нанасяне на Безопасни, чисти съставки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Мелирующая похлопывающая компактна пудра е лесна мелирующая пудра на прах естествена триизмерна финишная прах плажната мелирующая

BGN 2.33

Прах за мелирования : Набор от прах за мелирования предлага в три различни цвята : бял лунна светлина, пр�

Новини