• New
YienDoo Колие с Пандой от Розово Злато и кристали, Колиета, Реколта Висулка във формата на Сърце с Пандой и Бамбук, Сладко Колие с животни, Очарователни Бижута, Винаги С?

YienDoo Колие с Пандой от Розово Злато и кристали, Колиета, Реколта Висулка във формата на Сърце с Пандой и Бамбук, Сладко

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Уникален дизайн】 Това прекрасно колие с пандой, дизайнерски колиета с пандой от цирконии под формата на сърце, луксозно колие с пандой много популярен с момичета 【Материал】 Това колие е изработено от висококачествено екологично чисто метален материал и фианитного кристал, който е здрав.Моля, обърнете се към образа на размера на изделия. 【Изящни и прости】 колиета серия Panda е идеално подчертават красотата на това украса благодарение на переплетению верижки и висулки love crystal panda. 【Идеален подарък】 Красиво колие с кристали панда - идеален подарък за годишнината, ден на майката, цветя, Коледа, участието, Свети Валентин, ден на благодарността, сватбен подарък, за да се покаже колко важни са те в сърцето си. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим и ще съпътстващи услуги, в рамките на 24 часа.Ще се радваме да добавите това прекрасно бижу в колекцията си в кошницата.За нашия магазин Ние се фокусираме върху предоставянето на купувачи изискани, красиви, лесни и разнообразни аксесоари, и нашата цел - 100% удовлетворение на нуждите на клиентите.Технически характеристики на продукта Цвят : rose gold Опаковка : 1 колие Характеристики : Колие с пандой, независимо от сезона, можете да изберете любимите си стил с други аксесоари. Избягвайте използването на химикали. Избягвайте къпане. Избягвайте сблъсъци. Избягвайте триене. Избягвайте влага. Избършете с мека кърпа. Пазете е в безопасност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини