• New
Jozape Многопластови на Крак Гривни в стил Бохо, Пънк, Монети, Гривни на Глезените с Пискюли, Плажен къс чорап, Бижутериен Аксесоар, Подходящ за жени и Момичета, (1 бр.) (З?

Jozape Многопластови на Крак Гривни в стил Бохо, Пънк, Монети, Гривни на Глезените с Пискюли, Плажен къс чорап, Бижутериен

Оценка на продукта:
BGN 2.89

Сума
В магазина

Реколта верига за ножных гривни изработени от сплав, трайни и трайни, го е лесно да се прекъсне и выцвестиМногослойни крак гривни, дължина ножных гривни е 9,09 инча, а теглото - 41 г. от Верига от ножных гривни в стил пънк стилно и модерно, подходяща за плажа и за парти.Можете да изберете къс чорап като подарък за всички жени и момичета, те ще се чувстват щастливи, за любовта.Повдигане на гривна, моля, поставете го в кутия за бижута, за да се избегне обвързване.Jozape се стреми да създава изящни и скъпи бижута и предоставя на своите клиенти отлично обслужване. Гривна изработена от сплав е здрав и издръжлив, му е трудно да се прекъсне и выцвести, никога няма да се притеснявате за качеството. Нашите гривни за крака са подходящи за различни случаи, позволяват да ги носите, без страх, вие не само ще се насладите на почивката си на плажа, но и уверено се държи на различни партита, ежедневни дрехи и е идеалният избор. Цвят : както е показано на фигура, която е подходяща за всички жени и момичета. Нежен и красив дизайн, идеален подарък за вашата съпруга, на семейството, на сестри, на приятели или на други жени.Съвети за грижа : 6. Съхранявайте далеч от химикали, пот, баня, падения, за да се избегнат евентуални повреди. Пазете вашата стока отделно в запечатана кутия или опаковка, за да се избегне окисляване на 8.Цветът ще се различават малко от снимките.Моля, извинете за грешките на 1-2 см от ръчно изработени изделия. След отстраняване на верига, моля, поставете го в кутия за бижута, за да се избегне връзване на възли.Възстановяване и промяна : 10.In за да ви служи по-добре, ние приемаме рекламации и борси.Моля, запазете оригиналната опаковка и ми кажи в рамките на 5 дни от момента на доставката, което бихте искали да се върне или да обменят стоките си.Ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини