• New
DAGEDA Лъскава Червило, Гланц За Устни С Диаманти, Сверкающая Червило С високо съдържание на Пигмент, Течна Червило с Дълготраен ефект, Блясък за Жени, Водоустойчиви Г?

DAGEDA Лъскава Червило, Гланц За Устни С Диаманти, Сверкающая Червило С високо съдържание на Пигмент, Течна Червило с Дълготраен

Оценка на продукта:
BGN 3.96

Сума
В магазина

【Лъскава червило】 Брилянтна течност червило има шест уникални цвята по избор : зелен, розово-червено, синьо, розово, червено и лилавоТова може да ви осигури блестящо на устните и да се създаде прекрасен ефект блестящи устни.Разнообразие от цветове, могат да отговарят на вашите ежедневни нужди, като направите грима по-секси и очарователна. 【Блестящ ефект】 Гел текстура гланц за устни, прозрачна и влажно.Лек плодов аромат, лек грим, да наблегнат на цвят, пълен с грижа за устните си крие бръчки.Прозрачна тръба позволява да видите вътрешен цвят.Брилянтна червило е с наситени и ярки цветове, а дребния искрящи перли незабавно създава смели блестящ грим на устните, като жени, чаровен. 【Множество ефекти】 Течна червило с бриллиантовым блясък high-performance съдържа пигмент, който може да се прилага на по-тънък слой, за да подчертае цвета на устните и да направите грим, естествено, както и да налага припокриване; Ефект на дебелото покриване на светло благодарение на 3 D starlight, създаване на пълни устни. 【Лесно се нанася и се изчиства】 Лъскава глазура за устни е снабдена с мека памучна приставка-четка, а наклонена повърхност е плътно прилепнала към устните на високо радиане, което дава възможност за по устните плавно, не подскачащи и не дърпа; също така лесно да се свали, бързо почистване и никога не се притеснявате за пигментацията. 【Идеален подарък】 Блестяща пудра за блясък за устни, переливающаяся перла люспи червило.Той е много подходящ за различни поводи като срещи, сватба, бар, танци, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим.Уникален пакет ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, приятелки и роднини.Спецификация Размер на опаковката : 10,6 *1,5* 2 см/4.78 нето Тегло : 2,1 g /0,07 грама на Помещение включва : 1 * Лъскава течност червило Тип кожа : за всеки тип кожа Функции : 1. Тази глазура за устни съдържа хидратиращи съставки, които да са удобни, навлажнена и не изсушава устните. Червило наситено с цветове ви позволява да създавате различни стилове грим.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини