• New
Козметичен раница Townley Момиче Disney с Мини Маус, зареждане с козметични средства за гримиране включва лък за коса, лак за нокти, блясък, пилочку за нокти и още много др?

Козметичен раница Townley Момиче Disney с Мини Маус, зареждане с козметични средства за гримиране включва лък за коса, лак

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

В комплекта са включени : Твърд раница-тоалетка включва и 1 Мини Маус, пластмасова за тоалетна масичка 1 Розов лък с пайети и иконата на Мини маус. 2 Отслаивающихся лак за нокти : Лилаво глиттер и Оранжево глиттер (с аромат на дъвка). 2 Саксията с пайети : Червено и синьо. 1 Розов гланц за устни с вкус на ягоди. 1 Розов Блясък, Туба за устни с вкус на ягоди. 1 Пила за нокти с Мини маус и Дейзи отпред. 5 Сенки за очи : Сребрист блясък, Розов блясък, Златен блясък, 2 розови блясък. 1 Розов блестящ спрей с аромат на ягоди.НАПРАВЕНИ за ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ от 3 ГОДИНИ : Нашият комплект за грим (гланц за устни, сенки за очи, лак за нокти и буркан с пайети.) внимателно проектиран за момичета на възраст от 3 години.Нашите не са токсични формула на водна основа правят нашите блески за устни, глиттеры и сенки за очи безопасни за момичета на възраст между 3 и повече години.Те не се замърсяват, тъй като отмива от вода.ДАЙТЕ ВОЛЯ на ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ : време е да се обличаш - чудесен начин да позволи на Момичето да проучи и разширяване на въображението си.Благодарение на компактния си набор от Beauty Compact Kit Тя в миг ще се почувства принцеса!Страхотна идея за подарък за рожден ден или празник.ЛЕСНО И ЗАБАВНО е да се ПРИЛАГА : този комплект позволява на децата на безопасно да уча мода и красота.Отличен за техните пижамной парти или за провеждане на играта спа ден.Този набор представлява пълен набор от козметични продукти за грим, който заслужава вашата малка принцеса.ИДЕАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ПРАКТИКУВАНЕ на : Нанасяне на грим - това е забавна дейност, която може да споделите със своите приятели на рождени дни, лятна почивка, парти с преспиване, грим и много други!Също така може да се използва като подаръци за партита, пълнители за отглеждане, училищни награди и да се върне в училище.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини