• New
Комплект за Грим, Инструменти За грим, Комплект за Изработване на Белези от Восък, за Грим, за Сцена на Хелоуин, за Маскарадов, Карнавали, за Изгаряния, Големи Рани, Б?

Комплект за Грим, Инструменти За грим, Комплект за Изработване на Белези от Восък, за Грим, за Сцена на Хелоуин, за

Оценка на продукта:
BGN 55.92

Сума
В магазина

Отличен за покриване на веждите и може да създаде ожулвания, порязвания, рани и т, отговарящи на вашите различни изисквания.Идеален за грим за Хелоуин, може да се използва за създаване на зашеметяващи ефекти, като например изгаряния, големи рани, белези, порязвания, ухапвания и много други.Идеално за партита за Хелоуин, маскарадов, карнавали, фестивали и телевизионни предавания със специални ефекти, ежедневни томболи и т. Лесно се отстранява грим използвайте лопаточку, за премахване на восък, след това използвайте средство за отстраняване на грим за почистване.Лесна за употреба, за да създадете ефект на грим за всеки специален случай.Идеалният подарък за вашите приятели и семейство. Идеален за грим за Хелоуин, може да се използва за създаване на зашеметяващи ефекти, като например изгаряния, големи рани, белези, порязвания, ухапвания и много други. Идеално за партита за Хелоуин, маскарадов, карнавали, фестивали или специални ефекти телевизионни предавания, ежедневни томболи и т. Лесно се отстранява грим използвайте лопатка, за да свали восък, след това използвайте средство за отстраняване на грим за почистване. Отличен за покриване на веждите и може да създаде ожулвания, порязвания, рани и т., отговарящи на вашите различни изисквания. Лесна за употреба, за да създадете ефект на грим за всеки специален случай.Идеалният подарък за вашите приятели и семейство.Параметри : Тип на продукта : Комплект за грим за Хелоуин Материал : Неръждаема стомана Използване : 1. С помощта на шпатула нанесете малко восък и нанесете го върху желаното място. Използвайте лопатка, за да направите желаните пукнатини или дупки, премахване на излишния восък. Нанесете лепило (масло за изграждане) на кожен восък, за да се изгладят видими шевове и да воску яркост.Моля, бъдете внимателни и не нанасяйте прекалено много масло. След това използвайте шпатула от друга страна, да вземе точно толкова кръв и внимателно нанесете я върху пукнатина, или дупка. Използвайте гъба за създаване на набор от автентични ефекти рани.

Основни свойства

Item Type:
Halloween Makeup Kit
Material:
Stainless Steel
Usage:
1. Use the spatula to apply some wax and apply it to the desired location.:
2. Use a spatula to make the desired cracks or holes, removing excess wax.:
3. Apply sealant (extension oil) to the skin wax to smoothing out visible seams and brighten the wax. Please be careful not to apply too much oil.:
4. Then use a spatula on the other side, take just enough blood and gently apply it to the crack or hole.:
5. Use sponge to create many authentic wound effects.:
Package List:
1 x Makeup Blood:
1 x Sponge :
1 x Makeup Wax:
1 x Spatula Tool:

Избор на купувачи

Новини