• New
Гърдите, Долната част на гърдите, Черен стикер На тялото, Талията, аксесоари за временна татуировка, Веждите, Очите, по-нататъшни грижи (A, Един размер)

Гърдите, Долната част на гърдите, Черен стикер На тялото, Талията, аксесоари за временна татуировка, Веждите, Очите, по-нататъшни

Оценка на продукта:
BGN 61.13

Сума
В магазина

Етикети на гърдите под формата На снимкиРазмер на листа Възлиза на 5.4 "x9,4" / 13,8x24 виж РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ на ДЕКОРИРАНЕ.Вие не можете да Прилагате татуировки На Тялото си, Но също. временни етикети.Етикети на гърдите под формата На снимки.Размер на листа Възлиза на 5.4 "x9,4" / 13,8x24 виж РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ на ДЕКОРИРАНЕ.Вие не можете да Прилагате татуировки На Тялото си, Но също. временни етикети.Гърдите, долната част на гърдите, черни етикети, на тялото, талията, аксесоари за временна татуировка, веждите, очите, след оформяне се прилага вода на хартия от основата и премахване на бебешко олио.Можете да ги обличане на летни плажни почивки, партита, концерти, сватби, или по всеки друг повод, без да харчите много пари за аксесоари.Вашите приятели ще се изненадате, че сте взели толкова секси! залепете ги за чаши, мобилни телефони, мебели, холодильникам и т.is се нанася бързо и лесно, само чрез добавяне на РИСУНКИ.Дълготрайни временни татуировки за момичета, жени и деца!Изразите своята индивидуалност, с помощта на татуировки. временни етикети на гърдите, както на картинката.Размер на листа възлиза на 5.4 "x9,4" / 13,8x24 виж иска, но се притеснява за качеството и цената, сега имате шанс!Демонстрируйте си татуировки навсякъде, където искате, например, на ръцете, китките, глезените, шията, раменете, стъпалата, пищялите!Но най - АТРАКТИВНИ и ЗАБАВНИ! ДЕКОРАТИВНИ НАЧИНИ.Вие не можете да прилагате татуировки на тялото си, но също.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини