• New
Мат Нюдовая Червило,Нюдовый Хартиена Тръба, Нюдовые Матово червило за жени, Ярки и Интензивни Цветове, Чаша с Незалепващо покритие, Не Избледняват, Копринено Гладк?

Мат Нюдовая Червило,Нюдовый Хартиена Тръба, Нюдовые Матово червило за жени, Ярки и Интензивни Цветове, Чаша с Незалепващо

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

?【Силни и ярки цветове】 Matte нюдовая червило - много богат, силен и ярък нюанс, бархатистая, мека и гладка на допир матирана, лесен и не пересыхающая, лесно се нанася хидратиращ червило, придающая устните на мат и въздушен ефект, подходящи за всички тонове на кожата ?【Устойчиви и копринена гладкост】 матово червило е копринено текстура, която лесно равномерно да вдигат, плътен цвят, гладка, мека и не высыхающая, лесно да пада върху устните, не е лепкава и не выцветающая матово червило, устойчива, водоустойчиво, леко повдига очите си, безупречен грим на устните. ?【Модни матова текстура】 Блясък за устни Silky velvet много наситени и ярки цветове, с нежни натурални растителни съставки, гладък и мек на пипане, удобна, нежен и подхранващ гланц на допир, предоставя стабилен, траен и ярък цвят, го отмие лесно, създаването на добра ефект на матова блясък, а не суха. ?【Универсална и преносима】 червило с телесен цвят ще задоволи вашите нужди в грима за изказвания, на офиса, на сцената, на Коледа, костюмированной партита, срещи и други случаи благодарение на матово червило с телесен цвят в малък, компактен дизайн, който лесно да носите със себе си, и тя ще остане с вас през целия сезон, така че вие винаги ще изглеждате ревнив и изискано и луксозно. ?【Идеален подарък】 Изискан и красив модел, ретро и липса на чувство за мода, високо качество, уникален екологично чист дизайн, лека хартия тръба, ще бъде дълбоко да се насладите на нейната нежна и прекрасна уникален външен вид.Това е идеалният подарък за вашето семейство и приятели. ?Нежна и красива ретро фигура, бархатистая и мека мекота и плътен наситен цвят, лесно се нанася и лесно за използване дори за начинаещи гримьори.Вие сте секси и определено заслужават тази тъпа червило с телесен цвят, която ще ви даде бляскав матиран вид на устните и страхотен грим. ?-Интензивни и ярки нюанси, матиран и овлажняващ без сушене ?-подходящ за всички тонове на кожата ?-лесно се нанася, не оставя петна и не увядая ?-мулти-празник & многоцелеви ?-дълготраен ?-водоустойчив ?технически характеристики.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини