• New
Кадифе Матово червило Водоустойчив Здрава, не выцветающая, Антипригарная Чаша, Противотуманная Глазура За устни, Течна Червило За устни, по-пухлая Ден и нощ (аз, еди

Кадифе Матово червило Водоустойчив Здрава, не выцветающая, Антипригарная Чаша, Противотуманная Глазура За

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Най-добрият подарък : В добра опаковка, подходящи за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки за рождения си денПодходящи за грим по всяко време на годината и по всякакъв повод, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.Калена матово червило : Подчертайте формата на устните С помощта на тази веганской червило, което придава на устните гладък матиран цвят, придающий им е по-пълен вид; да Не се напуква, не избледняват и не се пренася в рамките на 24 часа.Траен и водоустойчив : Този полупостоянный цвета на устните с технологията Color Lock не се отмиват, не растушевывается и .Лъскаво най-горния слой е Обогатен с екстракт от лайка и соя За наситени, блестящи и меки устни.Здравето и природата : Уникална формула за блясък за устни с кадифена текстура - това е лек, ниско съдържание на мазнини, хидратиращ гланц за устни с ефект на мъгла, която съдържа всички полезни вещества, устойчиви и чаровна, да ти помогне да бъдат по-красиви.Кадифе матово червило Водоустойчив здрава, не выцветающая, антипригарная чаша, противотуманная глазура за устни, течна червило за устни, по-пухлая ден и нощ Описание:Описание : 12 цветни помадспецификация : Държава : Пол : Женски/за момиче/дама Ефект : / овлажняващ Опаковка в пакет : 1 хлипкая червило Как да използвате : 1. Преди да използвате всяка червилото ви да се овлажнява устните балсам за устни, който е добър при боядисване и изсушаване. След това използвайте коректор, за да се скрие по-тъмните части на устните, за да е по-лесно да премине първоначалния си цвят червени устни. Продължавайте равномерно нанесете от средата на обкръжаващата среда, а след това намалете устните си заедно, за да червило оказа по-гладка.

Основни свойства

Condition:
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
/ Moisturizing
Package Included:
1xLipstick:
How to Use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and dryness.:
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth.:
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother. :

Избор на купувачи

Новини