• New
Набор от губных червила, За възстановяване на линии цвят на устните, Маска за грижа за устните, пискюл за устни, хидратиращи червила, jelly Блясък за устни (Бял, Един ра?

Набор от губных червила, За възстановяване на линии цвят на устните, Маска за грижа за устните, пискюл за устни, хидратиращи

Оценка на продукта:
BGN 1.81

Сума
В магазина

През есента и зимата на Сухо, устните Лесно Изглеждат сухи, кора И в други условия, Трева Възстановява филм върху устните придава на устните Разнообразна грижи Нанесете червило и блясък за устни, използвайте 3-4 пъти седмично, и устните ще бъдат особено нежни.Използвайте ги Всеки ден.Съставка : масло, плодови мазнини, синтетичен восък, восъчни дърво за малки свещи, глицерин, плодови семена за мазнини, плодов екстракт, екстракт от плодовете на No Son Of Fruit, екстракт от плодове на китайски волчьей плодове, екстракт от кафе с дребни плодове, екстракт от семена на малина Синг-en (витамин е).Начин на приложение : Във важни случаи Трябва да се използва За облекчаване на сухота и демонстрации мекота губ1. Изплакнете устните си с Чиста вода и нанесете необходимото количество молив за устни С помощта на четка за устни или вата . Леко масажирайте за около 10 секунди, пръст и избършете Върха на устните хартиена кърпа.Съдържа разнообразие от Подмладяващи и хидратиращи съставки за устни, За кожата на устните, на повредената Често грим и недостиг на вода, за Сухи, гладки и по-пълни устни.Устните : Специална препоръка за потребители на червило есента и зимата са сухи, устните лесно изглеждат сухи, кора и в други условия, трева възстановява филм за устните придава на устните разнообразна грижи.Начин на приложение : Във важни случаи трябва да се използва за облекчаване на сухота и демонстрации мекота губ1. Изплакнете устните си с чиста вода и нанесете необходимото количество молив за устни с помощта на четка за устни или вата . Леко масажирайте за около 10 секунди, пръст и избършете върха на устните хартиена кърпа.Нето тегло : 3 г1 Маскирующий съставка за устни : масло, плодови мазнини, синтетичен восък, восъчни дърво за малки свещи, глицерин, дърво плодови семена за мазнини, плодов екстракт, екстракт от плодовете без семки, екстракт от плодове на китайски волчьей плодове, екстракт от кафе със семена, екстракт от семена на малина синг-ан, (витамин е) Спецификация : 3 мл3.

Основни свойства

3 ml:
3. Apply lipstick and lip gloss, use 3 to 4 times a week, and the lips are especially tender. Use them every day.:
Contains a variety of lip repair and moisturizing ingredients, the lip skin caused by frequent makeup and water shortage, dry, smooth and plump lips.:
Repair lip mask.plump and soft lips.Butter fruit fruit fat.Enhanced moistening.relieve dry.soft lips.hydrate.Soften cutin. plant.nourish.Reduce lip . :

Избор на купувачи

Новини