• New
Ronglia Boho Многослойни Колиета-Chokers с Пайети, Сребърно Колие с Отложено във формата на Кръг във формата на Звезда, най-Дългата Верига-Чокер, Бижута, Регулируеми за Жени ?

Ronglia Boho Многослойни Колиета-Chokers с Пайети, Сребърно Колие с Отложено във формата на Кръг във формата на Звезда, най-Дългата

Оценка на продукта:
BGN 24.75

Сума
В магазина

Колиета-chokers с пайети: Колиета-чокер произведени от здрава сплав, запазва цвета и не избледнява, носенето на колиета могат да ви направят по-очарователна и да получи похвала от хората около васБижу колие със звездите на : Дължина на веригата е 11,81 инча/15,75 инча/19,68 инча + удлинительная верига 4 инча, тя може да се обърне на повечето жени и момичета.Дълго колие с окачване, под формата на пръчка: Модно колие е подходящ за ежедневието, сватби, партита и други поводи.огърлица - добър подарък за рожден ден, Коледа, Хелоуин.Това е един добър избор на подаръци за майките, леля, сестри и дъщери.Многослойни колиета-чокер:Ако не го носете, моля, сложи огърлица на място, за да се избегне наслагване или изсушаване.Колие не трябва да бъде пропитано морска вода, козметика, химикали и т. Искрено обслужване: Ако имате някакви въпроси относно колиета, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ▷▶ За МАРКАТА Добре дошли в Ronglia Jewelry.Магазин Ronglia е основана през 1993 г., основно той се занимава с продажба на модни аксесоари за мъже и жени.Мода и ретро - това са основните стилове Ronglia.Уникален дизайн и изискан външен вид - това са характеристики на нашите продукти.В Ронглии можете да намерите своя предпочитан стил и да купи всякакви модни бижута. ▷▶ ДИЗАЙН КОЛИЕ Колие Ronglia се различава прост и уникален дизайн, позволяващ се комбинират всички видове облекла по желание, и то изглежда е на мода, и темперамент привлича вниманието на всички. ▷▶ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ си Дайте роден колиета със звездите, вземете най-добрата охрана и пожелайте да отида някъде с майка ми, леля ми, сестра си и добри приятели. ▷▶ За продукта, Материал : колиета с пайети, изработени от сплав, трайни и трайни, им е трудно да се прекъсне, не е лесно выцвести. Размер : Гъвкав и интелигентен дизайн за лесно приспособяване, без да се притеснявате за размера и цвета:Дълго колие с отложено във формата на ленти на разположение в сребрист цвят, който е подходящ за вашето заедно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини