• New
Пръчка за течен руж, Contour Пръчка за грим с Апликатор-валяк, Лесно растушевывается, Натурална, Копринено гладка Пръчка за подсветка (04 Перлено бял)

Пръчка за течен руж, Contour Пръчка за грим с Апликатор-валяк, Лесно растушевывается, Натурална, Копринено гладка Пръчка за

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Задълбочава черти на лицето, подчертава контура на грим естествено и ненатрапчивоЧиста и естествена, едно докосване - и румен гледка към целия ден.Подходящ за общия тонус на кожата, усещане за чиста розова матовости, прозрачен гланц.Ослепително, мъглива трептене за избиране на надбровной дъга, върха на носа и скуловой кости.Светло кафяво дребния блестящо перли придава на кожата по-тъмен цвят, което я прави по-пълен и добре сложен.Седеф хайлайтер цвят шампанско, сложна триизмерна стоун. 【Текстура на крема】 Текстура тънка, копринена и лесна, плътно прилепнала към кожата, което му придава младост и невероятно естествен блясък. 【Гладка и копринена текстура и се нанася лесно】 С помощта на спонжа с течни руж нанесете два или три точки на бузата.Просто смес пръстите на краката си, и вие ще получите прекрасен мек, безтегловен, растушевывающийся руж. 【С апликатор за порести главата】 Matte течна пръчка за руж, пръчка за течен хайлайтера за грим, супер мека гъба апликатор позволява лесно и равномерно да се разпределят продуктите.Този хайлайтер за грим може да се прилага върху лицето, очите или падна на носа си.Му лесно размазване, а овлажняващ крем кремовое послевкус лесно се разпространява. 【Многократно прилагане на】 Течна пръчка за руж, матиран цвят е много практичен.Нанесете върху скулите и района около бузите, за да търсят по-млади, очаровательнее, по-енергични. подходящ за всеки повод и всеки грим.Пръчка-хайлайтер създава фин блясък, засилва естествения тон на кожата и прикрива несъвършенствата. 【Как да се използва?】Отворете капака (не закручивайте си), го завъртете в положение "вкл.", в съответствие с указанията на насадке, след това леко натиснете върху тубичка за паста за зъби излезе на аппликаторе.Не забравяйте да затворите капачката след употреба.Компактен дизайн го прави по-удобен за използване, а също така може да се използва като подарък на роднини и близки. Моля, обърнете внимание : Всяка козметична пръчка с апликатор с губчатым фитил, уверете се, че не перекручиваете му, преди да отворите капака, иначе апликатор с губчатым фитил приклеится към капака.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини